PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
05.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Yan Dark, Pete Walk, Raffael de la Rue, Thonic
Popis:
start 23:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Studio 54 vás zve na únorovou Studio 54 night v Mecce!
Legendární český afterklub Studio 54, který si právem drží post jedničky mezi českými afterkluby Vás zve na únorové pokračování populární noci Studio 54 night, na které Vás bude bavit sestava Yan Dark, Pete Walk a nové tváře tohoto renomovaného klubu Raffael de la Rue a Thonic!
 
Nejvyhlášenější afterklub současnosti jehož afterparties vždy oplývají jedinečnou atmosférou opět přiváží svůj charakteristický Studio sound do jednoho z nejlepších klubů v České republice – pražské Meccy!

První únorový pátek tak máte možnost ochutnat prostřednictvím exkluzivních setů předních rezidentů skvělý feeling afterparties, který v žádném jiném klubu nezažijete. Za své mluví i dlouholetá spolupráce s předními domácími promotéry pořádajících eventy světového formátu, mezi které patří například festival Creamfields, Mácháč, Cosmic Trip nebo halové akce Transmission, Sensation či Tiësto, po kterých Studio 54 pravidelně pořádá oficiální afterparties.

Únorové vydání Studio 54 night odstartuje sympatický nováček Raffael de la Rue, který je díky svým osobitým setům čím dál tím více bookovaným djem především v naší metropoli. Jeho premiérové vystoupení na této noci by jste si rozhodně neměli nechat ujít!

Druhým vystupujícím je další nová tvář Studia 54 - dj Thonic. Tento charismatický dj má na svém kontě řadu prestižních vystoupeních s českou djskou špičkou v předních klubech naší republiky a nutno podotknout, že jeho rozmanité sety se těší velké popularitě mezi partypeople. Dalším djem, jež se představí na Studio 54 night je populární bavič Yan Dark. Precizní mixing, prvotřídní výběr tracků a skvělá komunikace s publikem – to je ve stručnosti charakteristika tohoto oblíbeného dje.

Posledním vystupujícím je matador pražské taneční scény Pete Walk, který za svou kariéru vystoupil po boku světoznámých umělců na mnoha prestižních domácích akcích a festivalech. Mezi clubbery je tento všestranný umělec stejně dobře znám, jako jeho energické sety plné pozitivních vibrací!

Strhující atmosféra, exkluzivní sety předních rezidentů nejlepšího českého afterklubu, jež jsou stoprocentní zárukou zábavy – to je únorová Studio 54 night!

Každý návštěvník únorové Studio 54 night obdrží u vstupu exkluzivní promo cd od Yana Darka a při zakoupení VIP vstupenky na tuto party bude mít vstup do Studia 54 a odvoz na afterparty žlutým Studio Hummerem zdarma!

Novinka!!! Studio 54 si zpro vás připravilo soutěž: na každé party se bude losovat o zapůjčení luxusního auta od společnosti luxury car. Proběhne losovaní a vítěz vyhrává půjčení luxusního vozu cadilak na celý víkend. Tato soutěž bude probíhat celoročně na všech akcích Studia 54 v Mecce. A na
konci roku bude velké slosování a společnost Luxury Car půjčí výherci na víkend super sport Ferrari nebo Lamborgini!  
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016