PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
25.02.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Stanzim (radio 1), PC
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Taky už vás nebaví den co den chodit po Praze se skloněnou hlavou a kličkovat mezi sněhem a ledem s modlitbou “Ať se mi zlomeniny vyhýbají“ na popraskaných rtech?! Dejte očím odpočinout pohledem na vltavskou hladinu a dejte odpočinout i vašim uším! Únorová párty Unplugged na House boatu U Bukanýra bude velmi lenošivá, tedy vůbec nic pro rychlíky, zrychlence, ani Rychlonožky... Pokud to cítíte stejně a pokud máte pocit, že vaše zauzlované nervy potřebují konečně rozmotat, pak si přijďte orazit - víceméně k poslechu a k pár ležérním pohybům vám ve čtvrtek úplně jinak bude vyhrávat trio Face, Stanzim a PC! 
 


Dveře vltavského škuneru, kde se dobré muzice tolik daří, kde to ani teď v zimě jako zázrakem nefouká a od pusy se nekouří, se i pro vás otevřou v 19:00. Posaďte se, nezouvejte se, dejte si čaj či něco ostřejšího pro zahřátí a už za hodinku se vám bude věnovat PC. Zdání klame... Petr nechá svůj osobní počítač uzavřený na deset západů a pomaličku pomalu tu tentokrát neroztočí house, nýbrž to houpavé a příjemné down tempo ze všech krajin světa. Teď vás to zahřeje i u toho srdce, tomu věřte! DJ Face, rezident této noci, ho za kormidlem vystřídá krátce po desáté a vzpomínat se bude pro někoho na sladké osmdesátky, pro někoho na ještě sladší sedmdesátky. Nu disco! To je ta hudba, která tak snadno roztahuje ústa do stran a nutí alespoň k podupávání a k vrtění v bocích – teď už i ten pletený svetr od maminky půjde dolů... A na konec? Tanec! A je úplně jedno, zda zvolíte ten odkoukaný od svatého Víta, breakdance či ten břišní, tady se vám nikdo posmívat nebude. Jakmile se čtvrtek přehoupne v pátek, do svých dlouhých rukou si vás vezme dlouholetý moderátor právě slavícího Radia 1 Stanzim a věřte nebo ne, pěkně se nám u pultu narovná! Dramec jste tu měli před týdnem, dramec tu budete mít za týden, pro tuto příležitost nám Standa zahraje (a moc pěkně) house!

I tentokrát na palubě potkáte pisálky a fotografy serveru Techno.cz, kteří svá inkoustová pera a drahé polaroidy na chvilku odloží a staví se tu na kus řeči. Rozhodně jim dejte tip na akce, kam se vy osobně v nejbližší době těšíte, aktuálně se můžete vyjádřit i k vítěznému grafickému návrhu pro nový design tohoto webu a pokud na něm snad něco postrádáte, budeme alespoň pro tento večer jedno velké ucho!            

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 25. března 2010 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Cubik (Roxy) a Suza.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016