PARTYINFO

 

LOLLYPOP 8TH ANNIVERSARY

Datum konání:
12.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vilém, Gen D, Lady Crystal, Jakub Chovanec, more
 
 
Dnešní Lollypop oslaví osmé narozeniny!
Je to skoro k neuvěření, ale tento pátek tomu bude již celých osm dlouhých let od doby, kdy se poprvé otevřely brány Lollypopu. Za těch osm let jsme toho společně zažili mnoho. Byly tu vzestupy i pády, které ale vždy spojovala jedna víra v party, která ve světě českého clubbingu nemá obdoby. Lollypop je jedinečný a vždy tomu tak zůstane.
 


Velký díky patří všem, kteří se na něm za ten čas podíleli. Z těch původních členů Lollypopu nám dnes zůstali pouze dva. DJ Vilém a naše kouzelná Lady Crystal. Nesmíme však také zapomenout na Josefa Čechotu, DJ Lumiera a musíme také připomenout novou krev Lollypopu, která party udává směr od minulého podzimu v osobě návrháře Jakuba Chovance.

Na pátečním Lollypopu se s námi přenesete do dob „zlaté“ Ameriky, tvrdě pracujících mužů a hvězd filmového plátna. Přichází LOLLYWOOD a váš čas stát se hvězdou večera. Únorový Lollypop bude opět ve znamení skvělé zábavy, módních přehlídek, tanečníků a performerů s příchutí té nejlepší klubové hudby v podání Viléma a Gena D. Provokativní a opět zcela nečekanou fashion show předvede Jacoobhi a Evil Dancers crew ve spolupráci s modles ET TOMMI Frida a Ivonne Mullerovou. Chybět nebude ani sladký Mr. Lolly.

www.radostfx.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016