PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
19.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Tuco, Shadow D, Felix!, Vectif + VJ Martin
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Plastique Goes Elastique tento pátek v Radosti FX!
Je nám jasné, že vás do tohoto ještě stále mrazivého počasí budeme z vašich vyhřátých pelechů dostávat jen zřídkakdy. Nadcházející plasticko-elastický mejdan je ovšem ...něco z toho mála, co rozhodně rozehřeje! Dokonce je zaručený to, že své originální svršky propotíte a střevíce, tenisky, nebo sneakersky protancujete. A kdo to tentokrát bude mít na svědomí?
 


Tak především DJ Tuco - Angličan žijící v Čechách. V poslední době je o něm slyšet především díky mejdanu Dutty Weekend, který pořádá v Lucerna Music Baru a vozí na něj jména jako Sinden, Dizze Rascal, Feadz, nebo Rye Rye. Jeho hudební aktivity ale sahají dál než je DJing, nebo pořádání mejdanů. Tuco je chodící hudební enycklopedie, eklekticky zaměřený hudebník, mající přehled o aktuálním dění na elektronické scéně. Píše pro magazín Bbarak, nebo pro web meanbucket.net. Žádný hudební styl mu není cizí a technicky patří mezi českou DJskou špičku. Zahrál si i před jmény jako jsou Wu Tang Clan, nebo 50 Cent.

Shadow D je člen pražského seskupení Iscream Boyz. Slyšet ho můžete pravidelně v programu Iscream Show na radiu Spin. Stylově se pohybuje od UK garage s prvky rapu až po electro. Rozhodně to má rád s pořádnou basou.

Za rezidenty Plastique Goes Elastique vystoupí Vectif, Felix! a VJ Martin. Barevný plastique sound, útulná Radost FX a pro plastique girls vstup do 23.00 hodin zdarma!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016