PARTYINFO

 

VOGUE BY NEW YORKER

Datum konání:
12.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
LayDee Jane feat. Pavlína Dubná (houslistka & vokalistka), Eddie Sender (sk), Fcuk, Carl Lope, Clara Bailar vs Trancegate
2nd stage - DejFF
Popis:
velkolepou taneční valentýnskou módní show značky New Yorker předvede 15 sexy tanečnic v odvážných tanečních exhibicích!
Line-up:
Vogue New Yorker stage:
23:00 - 01:00 Fcuk
01:00 - 03:00 LayDee Jane + Pavlína Dubná & Michael Hejč
03:00 - 04:30 Eddie Sender
04:30 - 06:00 Carl Lope

2nd stage:
DejFF & Clara Bailar vs Trancegate
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Klubová noc Vogue včetne New Yorker Fashion Dance Show již v pátek v Mecce
Valentýnský Vogue s taneční módní megashow a Pavlínou Dubnou
Speciální únorové vydání originální klubové noci v Mecce v pátek 12. 2. nese podtitul Valentine Vogue. Nejen pro všechny zamilované přichystala rezidentka noci, Djka LayDee Jane, něco výjimečného. Jako hosta si totiž přizvala půvabnou houslistku Pavlínu Dubnou a samozřejmě nezapomněla ani na „šťavnatou“ módní show. Originální modely od značky New Yorker na sobě předvede patnáctka nádherných tanečnic. Na hlavní scéně se za mixpultem představí Eddie Sender, Fcuk a Carl Lope. Druhou scénu ovládne DJ DejFF a hudební dvojice Clara Bailar a Trancegate.
 
Ať už chcete originálně oslavit svátek zamilovaných nebo hledáte jedinečný hudební zážitek, určitě najdete obojí v pátek 12. 2. na Valentine VOGUE v pražské Mecce. Rezidentka této hojně navštěvované noci, Djka LayDee Jane, totiž nebude stát za djským stolem sama, ale její energický set doplní famózní houslistka a vokalistka v jedné osobě - Pavlína Dubná. Půvabná umělkyně je známá svými společnými vystoupeními s dívčí smyčcovou skupinou String Ladies. „Housle má řada lidí spojené především s klasickou hudbou, přitom je to úžasný a nadčasový hudební nástroj, který skvěle doplňuje moderní elektronickou hudbu. Na společné vystoupení s Pavlínou se moc těším, půjde hodně o komunikaci mezi námi na podiu, vše bude naživo,“ láká LayDee Jane na své vystoupení.



Hudební program hlavní scény doplní exklusivní host Dj Eddie Sender, který se dostal do světového povědomí remixem skladby Pilgrim, kterou zařadil na svou kompilaci A State Of Trance nejlepší DJ světa Armin van Buuren. Eddie slibuje energický electrotech progressive set. Za mixpultem ho pak vystřídají Dj Fcuk a Carl Lope. Také na druhé scéně to bude na únorovém VOGUE pořádně vřít. Za mixpultem to tady spolu rozjede hudební dvojice Clara Bailar a Trancegate, které již mohou znát návštěvníci podzimních dílů VOGUE a DJ DejFF.



Nebyla by to ta pravá noc VOGUE, aby se na ní nepředstavily nejnovější módní výstřelky. Nečekejte však žádné strnulé modelky na přehlídkovém molu. Novou kolekci trendy oblečení od módní značky New Yorker určenou nejen na party si budete moci prohlédnout na krásných tělech 15 tanečnic. V průběhu večera předvedou odvážné módní kreace v ještě odvážnějších tanečních exhibicích.
Oslav svátek zamilovaných na největší valentýnské party v Praze – Valentine VOGUE!

Nenechte si ujít další díly VOGUE ve znamení módy i narozeninových oslav:
9.4., Mecca, Praha – VOGUE: Multi Birthday Edition (Radek, DejFF, Trancegate)
14.5., Mecca, Praha – VOGUE: LayDee Jane Birthday Edition

Více informací:
LayDee Jane
Eddie Sender
Clara Bailar
Trancegate
Fcuk
Carl Lope

LayDee Jane je 3. nejpopulárnější českou DJkou dle DMA, podle žebříčku The DJ List patří dokonce mezi 30 nejoblíbenějších trance DJs na světě. Za svoji kariéru již stihla dobýt domácí i světové taneční kluby. Singl LayDee Jane – Keep on, který vyšel na labelu RMS Records, je k dostání v digitální podobě v distribucích jako např. na www.beatport.com a na vinylu v e-shopech www.decks.de / www.4djsonly.com i v dalších musicshopech.

www.mecca.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016