PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
13.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Tommy Rogers, Lafayette, Béda, Thonic
 
 
Studio 54 vás zve na oficiální afterparty Very Very Hungry models v sobotu a na pravidelnou nedělní after!
Na nadcházející víkend si pro vás pražský afterklub Studio 54 připravil opět dvě vypečené a skvělou atmosférou nabité afterparties. Tou první je sobotní oficiální afterparty po akci Very Very Hungry models, na které vystoupí ikona světové elektronické hudby Sebastian Ingrosso a která proběhne v pražském Sasazu, druhou pak pravidelná nedělní after, která vás také rozhodně nezklame!
 
Plánujete vyrazit vstříc nočnímu životu i tento víkend a již teď tušíte, že si budete chtít vaší večerní jízdu o nějakou tu hodinu protáhnout? Studio 54 si pro Vás opět připravilo nabité afterparties, na kterých  vystoupí přední rezidenti tohoto klubu v čele s  Tommy Rogersem, Lafayettem, Bédou, Subgatem, Thonicem, Miquelem, Pietrosem a Texxem.



V sobotu se můžete těšit na oficiální afterparty po akci Very Very Hungry models, která proběhne v pražském Sasazu a na které se představí přední světový dj a producent Sebastian Ingrosso a je přinejmenším  dobrým typem na páteční party. Na afterparty se můžete těšit na Thonica, Lafayetta, Tommyho Rogerse a severočeského matadora Bédu.

Nedělním ránem a dopolednem Vás provede djská sestava Texx, Subgate, Miquel a Pietros a věřte, že i  v tento den nebude o kvalitní hudební zážitek nouze! Obě afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy se o řádné odstartování afterparties postarají dj´s P-jay & Mark Evil a Kifli.

Pokud nebudete mít i po skončení afterparties dost, můžete si vaší jízdu protáhnout v naší non-stop kavárně s hernou, která se nachází v horní části klubu.

Více informací na www.studio54.cz 
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016