PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
14.03.2010 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Subgate, Miquel, Pietros, Texx
 
 
DJ Migell: "Nezapomenu na vystoupení na Mácháč afterparty na Bílém Kameni"
Dalším rezidentem Studia 54, který neunikl našim otázkám, je talentovaný DJ Migell, který baví partypeople skoro jedno desetiletí. Pokud vás zajímá to, jak tento osobitý dj začínal, které styly ho v současnosti nejvíce ovlivňují a jaký má největší zážitek za dobu působnosti v tomto klubu, přečtěte si tento minirozhovor.
 
Ačkoliv nejsi na taneční scéně žádným nováčkem a pravidelně vystupuješ na předních českých parties, mohl by jsi se clubberům ve stručnosti představit?

Na taneční scéně se pohybuji téměř 10let. V minulosti převážně jako techno Dj pod přezdívkou Cosmig_L, který vystupoval i s breakbeatovými a jungle sety.



Jak by jsi charakterizoval tvůj styl, kterým se v současnosti prezentuješ?

Stávající styl, který upřednostňuji, je díky klubům, kde v současnosti vystupuji převážně disco-happy-pumping-house&progressive.

Tvé jméno je mimo jiné spjato s předním pražským afterklubem Studio 54. Pamatuješ si na to, kdy jsi v klubu poprvé vystoupil a jak jsi s ním začal spolupracovat?

Jasně, že pamatuji. Bylo to mé přání si ve Studiu alespoň jednou zahrát, jelikož jsem věděl z vlastních zkušeností, že atmosféra je tam vždy jedinečná. Je tomu přesně rok, co jsem tam začal působit v produkci a zároveň jako Dj.

Pomohl ti tento klub nějakým způsobem v tvé kariéře? Jaké vystoupení pro tebe ve spojení s tímto afterklubem bylo to nej?

Určitě mi pomohl se dívat na hudbu a celou scénu z jiného pohledu a také mi pomohl se lidem na scéně představit častěji, než kdybych tu nehrál, neboť dnes není vůbec jednoduché si jako dj zahrát na pořádných mejdanech, i když jste v Praze. Určitě nezapomenu na vystoupení na Mácháč afterparty na Bílém Kameni v roce 2009, kde jsme rozjeli quadro pink-pong s kolegy djem Pete Walkem, Richem a Subgatem...Byla to fakt sranda a úžasná atmoška.

Co plánuješ do budoucna?

Určitě bych si chtěl udělat čas na to složit aspoň jeden track, který by se líbil a více si zahrát na větších akcích nejen v ČR.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016