PARTYINFO

 

CLUB 69 AFTERPARTY

Datum konání:
20.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Yan Dark, Adlet, Rudoff
 
 
Pete Walk: "Studio 54 je známé nejen po celé republice, ale i v zahraničí, kde takové kluby být vůbec nemohou!"
Dalším dlouholetým rezidentem afterklubu Studio 54, který neunikl našim otázkám, je v poslední době stále více obsazovaný dj Pete Walk, který se ať už sám nebo ve spojení s producentským projektem Proud – M objevuje na nespočtu prestižních parties po celé republice, z nichž můžeme zmínit například akci Very Very Hungry, kde tento dnes již matador vystoupil po boku slavného světového producenta a uznávaného umělce Sebastiana Ingrossa. Co že tento přední český dj v současnosti dělá, kudy vedla jeho cesta do Studia 54 a co připravuje do budoucna? To vše a mnohem více se dozvíte v následujícím mini rozhovoru.
 
Ačkoliv nejsi na taneční scéně žádným nováčkem a pravidelně vystupuješ na předních českých parties, mohl by jsi se clubberům ve stručnosti představit?

Hraju už celkem 15 let převážně house music a jsem rezidentem několika klubů a parties. Mé prvořadé poslání je bavit lidi na parketu kvalitní a energickou muzikou!



Jak by jsi charakterizoval tvůj styl, kterým se v současnosti prezentuješ?

Nejvíc hraju house music, ale nevyhýbám se i jiným tanečním stylům, jakou jsou progressive music a trance music.

Tvé jméno je mimo jiné spjato s předním pražským afterklubem Studio 54. Pamatuješ si na to, kdy jsi v klubu poprvé vystoupil a jak jsi s ním začal spolupracovat?

Už je to hodně dávno, když jsem dělal ještě produkci v klubu Industry na Vinohradské třídě a ještě dříve v klubu Spiral kousek od Ípaku. Znal jsem DJe Enrica už delší dobu předtím než vzniklo „novodobé Studio 54“ a on hrál v těchto v klubech. Pak jsme spolu navázali spolupráci, co se týče hraní ve Studiu 54 na Hybernské, kde sídlí klub dodnes. Industry pak skončilo a já se stal rezidentem Studia, kde hraji dodnes. To první vystoupení mohlo být v roce 2002 asi tuším, ale nejsem si úplně jistý (smích).

Pomohl ti tento klub nějakým způsobem v tvé kariéře? Jaké vystoupení pro tebe ve spojení s tímto afterklubem bylo to nej?

Určitě ano! Jsem rád, že jsem součástí tohoto klubu. Studio 54 je známé nejen po celé republice, ale i v zahraničí, kde takové kluby být vůbec nemohou. Pokaždé, když někam přijedu mimo Prahu, hned se všichni ptají na Studio… Asi nej vystoupení ve spojení se Studiem si považuju to loňské na „afterparty kamionu“ po festivalu Macháč 2009 v kempu Bílý kámen. Tohle se prostě nezapomíná a kdo tam byl, ví, o čem mluvím (smích)

Co plánuješ do budoucna?

Určitě chceme společně s projektem PROUD-M vydávat plno zajímavých a nových tracků a představovat je lidem všude možně, jak jen to půjde. Usilovně na tom pracujeme. Určitě chceme také zdokonalovat naší „radioshow“ - pořad Proud Nation www.facebook.com/proudnation.cz, který se vysílá na tanečním radiu Dance Radio www.danceradio.cz v rámci pořadu Club Revolution. Pořad se vysílá pravidelně každé druhé pondělí v měsíci a nyní i na vlnách 89,00 a 102,9 FM. A léto, jako již tradičně, budeme trávit čas na „české Ibize“ – Mácháč – Bílý kámen a Blue Bar.
 
Studio 54 vás zve na víkendové afterparty!

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016