PARTYINFO

 

CLUB 69 AFTERPARTY

Datum konání:
20.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Yan Dark, Adlet, Rudoff
 
 
Pete Walk: "Studio 54 je známé nejen po celé republice, ale i v zahraničí, kde takové kluby být vůbec nemohou!"
Studio 54 vás zve na víkendové afterparty!
Studio 54 zve všechny tancechtivé clubbery na sobotní official afterparty po rezidentní noci tohoto afterklubu s názvem „69“, která proběhne v pátek v pražském klubu Prdel a na pravidelnou nedělní afterparty 21.3. s Peetem, Pacem, Raffaelem De La Rue a Marthy Fishem!
 
Vyrážíte za večerní zábavou do víru velkoměsta i tento víkend a již teď tušíte, že Vám nebude stačit hudební nadílka ve vašem oblíbeném klubu a budete si tak protáhnout vaší noční jízdu na jedné z víkendových afterparties ve Studiu 54?



Pokud ano, věřte, že Vás tento pražský afterklub nezklame ani tentokrát! Na sobotním programu je oficiální afterparty po druhém pokračování rezidentní noci „69“, která proběhne v pražském klubu Prdel a na které vystoupí přední rezidenti tohoto afterklubu v čele s Enricem, Adlet a Ronnym, které bude supportovat dj Thonic.

Na oficiální after ve Studiu 54  se můžete těšit na sestavu dj´s, které bude vévodit houseová diva Adlet, oblíbený Ronny a charismatický Yan Dark, které za mixážním pultem vystřídá Rudoff a o pořádný rozjezd se od 4 hodin postará dj L´Sada.

Nedělním ránem a dopolednem Vás provede formace dj´s, ve které nebude chybět člen populární djské dvojice známé především díky své noci Dirty Dancing dj Peet, dále své kotouče roztočí nezkrotný bavič Paco, newcommer Rafael de La Rue a dynamický Marty Fish. O start celé afterparty se již ve 4 hodiny postará openning setem dj Billy Bright a můžete si být jisti, že Vás patřičně rozehřeje a roztancuje.

Pokud nebudete mít i po skončení afterparties dost, můžete si váš  mejdan prodloužit v naší non-stop kavárně s hernou, která se nachází v horních prostorách klubu!

Skvělá hudba, parádní atmosféra a kvalitní hudební zážitek v podobě setů předních rezidentních dj´s Studia 54 – to jsou afterparties předposledního březnového víkendu ve Studiu!

Těšíme se na vaší návštěvu!

Více informací na www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016