PARTYINFO

 

AFTERPARTY - DJ PIETROS B-DAY

Datum konání:
27.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Pietros, Yan Dark, Adlet
 
 
Subgate: "Fascinoval mě fakt, že ačkoliv je Studio afterklubem, after mnohdy vypadá lépe než večerní party v jiném klubu!"
Dalším rezidentem pražského Studia 54, který nám zodpověděl otázky v minirozhovoru je dj Subgate, který se pravidelně objevuje v klubech a na parties po celé České republice. Pokud vás zajímá jak dlouho působí tento sympatický bavič na taneční scéně, jaké styly ho ovlivňují v současnosti a co chystá do budoucna – čtěte tento zajímavý rozhovor!
 
Ačkoliv nejsi na taneční scéně žádným nováčkem a pravidelně vystupuješ na předních českých parties, mohl by jsi se clubberům ve stručnosti představit?

Ahoj. Jsem rodák z naší metropole, kde žiji dodnes. Na taneční scéně se pohybuji devátým rokem a musím říct, že mě djing a věci s ním spojené baví stejně jako na začátku - možná i více....



Jak by jsi charakterizoval tvůj styl, kterým se v současnosti prezentuješ?


Důležité je asi říct, že v současnosti mám takové dvě polohy, co se mého hudebního stylu týče. Jednou je undergroundovější, kterou se prezentuji ve většině domácích klubů a v zahraničí. V undergroundovějších setech ode mne můžete čekat směs techhousu, techna nebo minimalu. Tou druhou je mé komerčnější djské já. V poslední době se více komerčními sety prezentuji zejména ve Studiu 54 a na akcích spojených s tímto klubem. Styl, který hraji při těchto příležitostech bych charakterizoval jako house a progressive s prvky elektra, ale čas od času sáhnu i po starých a osvědčených funky techno věcech a mám rád i staré předělávky.

Tvé jméno je mimo jiné spjato s předním  pražským afterklubem Studio 54. Pamatuješ si na to, kdy jsi v klubu poprvé vystoupil a jak jsi s ním začal spolupracovat? 

Klub jsem čas od času navštívil v minulosti a fascinoval mě fakt, že ačkoliv je Studio afterklubem, after mnohdy vypadá lépe než večerní party v jiném klubu a téměř vždy oplývá skvělou atmosférou. Poprvé jsem v klubu vystoupil na jaře v roce 2009, kdy také začala naše spolupráce, která se kromě djingu týkala také PR záležitostí klubu a pomoci na akcích Studiem 54 pořádaných.

Jaké vystoupení pro tebe ve spojení s tímto afterklubem bylo to nej?

Nechci opakovat a kopírovat své kolegy Peta Walka a Migella, ale nejsilnější zážitek mám i já z Coca-cola afterparty na Máchově jezeře z loňského roku, která byla opravdu jedinečná. Super atmosféra, skvělý zvuk a lidi. Ten mejdan jsem si fakt užil!

Co plánuješ do budoucna? 

Do konce dubna by měl spatřit světlo světa na předním domácím labelu Nightphunk můj první počin, v polovině téhož měsíce se společně s Lucasem Hulanem vydávám na svou druhou cestu do Švýcarska, kde to opravdu jede a jsou v řešení i jiné zajímavé věci, které v tuto chvíli neprozradím a které se v čas dozvíte ať už prostřednictvím mojí funpage na Facebooku a nebo na www.djsubgate.com.
 
Víkendové after ve Studiu 54!

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016