PARTYINFO

 

STUDIO54 NIGHT AFTER

Datum konání:
03.04.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Lafayette, Béda, Faith
 
 
Víkendové afterparty ve Studiu 54!
Sobotní Studio 54 night afterparty a pravidelná nedělní after, na kterých vystoupí Enrico, Lafayette, Béda, Faith, Pete Walk a spousta dalších - to jsou afterparties ve Studiu 54 první dubnový víkend! Chystáte se společně s přáteli vyrazit tento víkend do vašeho oblíbeného klubu v naší metropoli a rádi si vaší večerní jízdu prodloužíte o jednu ze skvělých víkendových afterparties, které Vám tento pražský klub nabízí?
 
Pokud ano, tak se opět máte na co těšit!

V sobotu 3.4. je pro všechny tancechtivé clubbery připravena afterparty po rezidentní noci Studia 54 v pražském klubu Mecca - Studio 54 night, na které bude slavit své narozeniny jeden z předních rezidentů tohoto afterklubu, dj Ronny a na které by jste rozhodně neměli chybět! Na afteru se pak můžete těšit na sestavu dj's v čele s Enricem, Lafayettem a Bédou, které bude supportovat dynamický Faith.

Nedělní ráno a dopoledne 4.4. bude patřit svůdné a charismatické djane Adlet, matadorovi pražské houseové scény Petu Walkovi, východočeskému Miquelovi a Thonicovi, kteří Vás rozhodně nebudou šetřit a na které si jisto jistě protančíte vaše party střevíce. O start obou afterparties se postarají dj's L'sada a Billy Bright, kteří Vás nažhaví a řádně roztancují již od čtvrté hodiny ranní. Pokud se ale dostanete do prostor klubu před startem samotných afterparties, můžete si zpříjemnit čekání na nadcházející afterparties v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horních prostorách klubu.

Těšíme se na vaší návštěvu!

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016