PARTYINFO

 

AFTERPARTY - RONNY BIRTHDAY

Datum konání:
10.04.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Yan Dark, Texx, Pietros
 
 
Studio 54 láká clubbery na další víkendové afterparties nabité skvělou atmosférou!
Sobotní afterparty s Ronnym, Yanem Darkem, Texxem a Pietrosem a nedělní djská sestava v podobě rezidentů P@ca, Faitha, Marshalla a newcommera Rafaela de la Rue - to jsou víkendové afterparties ve Studiu 54, které vás rozhodně nezklamou a na kterých si budete moci prodloužit vaší večerní jízdu!
 
Studio 54 se opět hlásí s dalšími víkendovými afterparties, které budou stát rozhodně za to! V sobotu 10.4. Vám pod pomyslným djským kotlem zatopí djská čtveřice v čele s nezkrotným bavičem a šéfredaktorem největšího domácího serveru techno.cz mapujícího elektronickou scénu v jedné osobě - Texxem, rezidentem úspěšných Studio 54 Nights a moderátorem pořadu Music Select na rádiu Clublife - Ronnym, které budou tentokrát supportovat oblíbený Yan Dark a severočeský Pietros. Těšit se můžete na skvělou atmosféru a ty nejnovější tracky, které současná elektronická scéna nabízí.



Nedělním ránem a dopolednem 11.4. Vás provede sestava rezidentů P@co, Faith, Marshall a nová tvář tohoto pražského afterklubu - Rafael de la Rue, který sklízí díky svým osobitým setům nemalé úspěchy a stává se čím dál tím více obsazovaným djem na parties především v naší metropoli, ale i mimo ní, z nichž stojí za zmínku populární pražská klubovka Opera House v Mecce! O start obou afterparties se tentokrát postará trojice dj's P-jay & Mark Evil a talentovaný Kifli, kteří Vás roztančí již od 4 hodin!

Pokud nebudete mít dost ani po skončení afterparties, můžete si váš mejdan prodloužit v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horní části klubu.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016