PARTYINFO

 

MICHAEL BURIAN IN HEAVEN AFTERPARTY

Datum konání:
17.04.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Peet, Adlet, Smoke
 
 
Studio 54 vás zve na víkendové afterparties!
Studio 54 láká clubbery na další rozjeté afterparties nabité skvělou atmosférou a feelingem, na kterých vystoupí přední rezidenti tohoto pražského afterklubu Ronny, Yan Dark, Peet, Béda, Pietros, Pete Walk a nová krev Marty Fish a Rudoff. Proč si tedy neprodloužit váš večerní mejdan a skvěle se bavit až do pozdních dopoledních hodin ve Studiu 54?
 
Pokud patříte mezi ty, kteří si čas od času rádi protáhnou svou večerní jízdu o parádní afterparty, věřtě, že pražské Studio 54 vás rozhodně nezklame!



V sobotu ráno a dopoledne 17.4. se můžete těšit na čtveřici dj's v čele s oblíbeným Ronnym, který pravidelně vystupuje v pražském klubu Duplex a je také častým vystupujícím na rezidentní noci Studia 54 - Studio 54 Night v klubu Mecca. Mimo něj na sobotním afteru vystoupí jeden z členů dobře známé djské dvojice Tommy Rogers & Peet - dj Peet, charismatický Yan Dark a mladá krev Studia 54 - dj Marty Fish!

V neděli 18.4. se za mixážní pult postaví matador pražské houseové scény a jeden z moderátorů úspěšného radiového pořadu Proud Nation, kterou Vám pravidelně servíruje každé druhé pondělí na vlnách Dance rádia 89 a 102.9 FM - Pete Walk, severočeský Béda, jež má na svém kontě nespočet vystoupení na předních domácích parties po boku domácích i zahraničních djských špiček, Pietros a Rudoff. O rozjezd obou afterparties se již od 4 hodin postarají dj's L'sada a Billy Bright, kteří Vás patřičně roztančí a dostanou do toho správného varu!

Pokud nebudete mít  ani po skončení afterparties dost, můžete si protáhnout vaší jízdu v naší non - stop kavárně s hernou, jež je situována v horních prostorách klubu.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz

Těšíme se na vaší návštěvu!
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016