PARTYINFO

 

AFTERPARTY - YAN DARK BIRTHDAY

Datum konání:
24.04.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Tommy Rogers&Peet, Yan Dark, Marty Fish
 
 
Studio 54 vás zve na sobotní after a na narozeninovou afterparty DJe Veekaye v neděli!
Enrico, populární dvojice rezidentů party Dirty Dancing - Tommy Rogers & Peet, svůdná Adlet a talentovaný Smoke na sobotní after 24.4., a velkolepá narozeninová after dje Veekaye v neděli 25.4., na které vystoupí narozeninoví hosté Richie, Subgate a Migell - to jsou parádní afterparties v pražském Studiu 54, na kterých by jste rozhodně neměli chybět!
 
Pokud máte v plánu vyrazit tento víkend do víru velkoměsta a patříte mezi ty, kteří si rádi prodlouží svůj večerní mejdan, pak vězte, že Studio 54 si pro Vás opět připravilo další nabité afterparties s předními rezidenty tohoto pražského afterklubu.



Na sobotní ráno a dopoledne 24.4. je připravena další vymazlená afterparty, která volně naváže na narozeninový večírek oblíbeného Yana Darka, který startuje již v pátek ve 22hodin a na kterém vystoupí kromě oslavence také Hozzy, Looky a Marty Fish.Na afterparty se pak můžete těšit na Enrica, který se pravidelně objevuje na lineupech předních domácích festivalů a parties typu Mácháč nebo Creamfields, dále na populární dvojici rezidentů party Dirty Dancing - Tommyho Rogerse  & Peeta, svůdnou Adlet a talentovaného Smokea.

Nedělní afterparty 25.4. bude patřit sympatickému Veekayi, který zde oslaví své narozeniny a kterému prostřednictvím setů poblahopřejí dj's Subgate, Richie a právoplatný člen Studio 54 crew - Migell. Připravit se můžete na narozeninovou atmosféru na každém kroku a na speciální narozeninové sety vystupujících, kteří Vás zaručeně roztančí.

Obě afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy Vás pobaví svými openning sety dj's P-jay & Mark Evil a L'sada. Pokud by jste i po skončení afterů chtěli dále pokračovat, můžete tak učinit v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horní části klubu. Více info na www.studio54.cz

Hezký víkend!
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016