PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
01.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Pete Walk, Marshall, Smoke, Thonic
 
 
Studio 54 vás zve na první květnové afterparties!
První květnový víkend si pro vás pražský afterklub Studio 54 připravil další parádní afterparties s předními rezidenty tohoto klubu v čele s Petem Walkem, Pacem, Subgatem, Marshallem, Veekayem a spoustou dalších, kteří se zaručeně postarají o skvělou zábavu a atmosféru po celý tento víkend!
 
Na první květnovou sobotu se kromě tradičního polibku pod rozkvetlou třešní můžete těšit na další skvělou afterparty v podání Peta Walka, Marshala, Smokea a Thonica, kteří se zaručeně postarají o skvělou atmosféru a Vy si tak budete moci vychutnat první květnovou afterparty, na které si protančíte vaše střevíce za doprovodu známých tracků předních světových producentů.



Nedělním ránem a dopolednem Vás provede djská sestava Subgate, P@co, Veekay a talentovaný Raffael de La Rue, který pravidelně objevuje v prestížních domácích klubech, mezi které patří například Mecca nebo ostravský Fabric.

Věřte, že obě afterparties budou stát rozhodně za to a neměli by jste na nich chybět. O odstartování afterparties se postará již od 4 hodin dvojice dj's L'sada a Billy Bright, kteří Vás skvěle naladí a dostanou do toho správného varu! Pokud nebudete mít ani po skončení afterů dost a budete si chtít vaší jízdu o nějakou tu chvíli prodloužit, můžete tak učinit v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horní části klubu.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016