PARTYINFO

 

ZODIAC

Datum konání:
12.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Hozzy, PC, Raq Edison (Sk), Ravic, Code 69 vs. MD-Phono, Dark X
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 Hozzy
22:30 PC /vivacity/
00:00 Raq Edison (Sk)
01:30 Ravic
03:00 Code 69 vs. MD-Phono
05:00 Dark X
 
 
Zodiac Aquarius v pražském Tousteru!
Přicházíme s dalším pokračováním narozeninového seriálu Zodiac Aquarius, který je věnován především tomuto znamení. Jak jistě víte, naše párty nepatří jen oslavencům, ale je určena také fajnšmekrům té nejlepší klubové hudby od minimalu přes progressive electro až po techno. Naším nelehkým úkolem je přibližovat světový sound lidem, kteří touží zažít na párty něco víc, než kolovrátkový discohouse a trancotéku, kterou slýcháváme už otravně dlouhou dobu po všech barech a komerčních klubech českých měst..
 
Nemyslíme si, že by to bylo úpadkem samotných kluberů, ale je to problém promotérů a DJs, kteří již nevidí taneční akce jako místo presentace elektronické nápaditosti, rozmanitosti a stylu, ale jen jako biznis a samoúčelné sebepropagování. Většina dnešních známých klubů proměnila své prostory na novodobé diskotéky bez sebemenšího vkusu a smyslu pro hudební fantazii. ZODIAC je vš ak místem, které neohroženě obhajuje to nejlepší ze světové produkce a ukazuje, že existujou na české scéně zkušení DJs i noví talenti, kteří se tohoto úkolu zhostili nejen zodpovědně, ale prezentují nejvyšší alternativní kvalitu a umí vnímat i mixovat srdcem.



Pro tentokráte jsme se rozhodli "vymazlit" zvuk v Tousteru ..za podpory citlivých uší zvukařů a technických řešení dojde ke změnám soundu, který se posune o minimálně pár stupínků nahoru! Přijďte se přesvědčit na vlastní uši, jaký je rozdíl mezi akcí pořádanou hudebníky a ukřičenýma večírkama pro polohluché. Stále je co zlepšovat a to my milujeme.. :)

Těšíme se na každého, kdo opravdu ví, proč si vybral právě ZODIAC! Love & Peace
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016