PARTYINFO

 

BE FRESH VOL. 12

Datum konání:
12.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Martinický palác
DJs:
Jerry, Yan Dark, Marty Fish, Snoofy, Vasquez, Tom Saver, Code 69, Chris Cage, Ufi DaMan, Toky Tokátko, Snake Plissken
Info:
http://www.befresh.cz
Popis:
start 21:00
Line-up:
Lineup Be Fresh main stage:

21:00 - 23:30 Code69
23:30 - 00:45 Yan Dark
00:45 - 02:00 Marty Fish
02:00 - 03:30 Jerry
03:30 - 04:30 Tom Saver a Vasquez
04:30 - 06:00 Snoofy

Lineup Be Fresh launge:

Toky Tokátko, Chris Cage, Ufi DaMan, Snake Plissken
 
 
Poslední info k dnešní Be Fresh 12 – Marty Fish‘s B-Day party!
Be Fresh 12 – Marty Fish‘s B-Day party
Přesně týden zbývá do Be Fresh, a proto je vhodné říci pár slov o hlavních účinkujících a  tedy, co vás čeká a nemine. Ve zkratce uvedeme, že večer bude pestrý a ponese se na vlnách energického houseu a techna. Pro včasné návštěvníky této narozeninové Be Fresh bude připraven specielní Fresh welcome drink a občerstvení.
 


DJ Jerry

Spolupořadatel party Apokalypsa Radek Gehringer alias DJ Jerry působí na taneční scéně od roku 1991. V této době se věnoval zejména hudebním stylům oldskool rave a house, ze kterých ale později přešel na tvrdší styl, tedy techno. Právě techno se později pro Jerryho stává jeho hlavním stylovým zaměřením. Na klubové scéně zaznamenává DJ Jerry velký úspěch, a to nejen na své stálé rezidentní noci v brněnském Perpetuu, ale i v celé řadě dalších klubů po celé ČR.

Každý víkend hraje v klubech po celé ČR i na Slovensku, vystupuje také na těch nejvýznamnějších akcích a letních festivalech. Jeho styl, schopnost bavit publikum a pro něj natolik charakteristické, bezprostřední a spontánní vystupování lidé milují. Jeho jméno se objevuje v line-upech všech významných akcí, Radek hraje po boku takových jmen, jako jsou DJ Rush, Dave Clarke, Chris Liebing, Monika Kruse, Umek, Sven Wittekind, Ben Sims a celé řady dalších… Jerry se také stává hostem zahraničních parties – hraje například v Rakousku, Maďarsku, nebo v Anglii…



DJ Yan Dark
Ve svých 15-ti letech se snažil o amatérské skládání elektronické hudby, což se později proměnilo v tvoření počítačových megamixů, se kterými se stal vítězem v několika rádiových soutěžích. V roce 2003 Yan Dark seznámil se softwarem Atomix, později Virtual DJ. Začal pořádat soukromé akce pro cca 50 lidí kde hrál v tanečním rytmu techna a tranceu. Léta plynula a hraní z počítače už nebylo uspokojující. V roce 2005 mu Vánoce přinesly 2x gramo Technics 1210MK2. První veřejné hraní se uskutečnilo v Kostelci nad Labem v klubu Mystery, kde i nadále ve svém hraní pokračoval na pravidelných akcích Inspiration.

Po roce a půl trénování přišla první možnost a DJ Yan Dark se stal rezidentním DJ Studia 54. Hudební styl Yana Darka bychom mohli zařadit do veselé pumpující energické house music, nepohrdne však ani položení na gramo talíř trancové či veselé techno desky. V současné době Yan vystupuje po klubech napříč celou Českou republikou a objevuje se i na line-upech letních festivalů.

Tak tedy, pátek 12. 2. 2010 - Be Fresh


Martinický palác
Hradčanské náměstí 67/8
Praha 1 - Hradčany

Více informací, včetně setů ke stažení, najdete na stránkách: www.befresh.cz
 
Be Fresh 12 – Marty Fish‘s B-Day party

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016