PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT - DJ PEET B*DAY

Datum konání:
05.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tommy Rogers, Peet, Enrico, Ronny, Subgate
 
 
Studio 54 vás zve na další speciální edici Studio 54 night – dj Peet B*day již tento pátek!
Renomovaný pražský afterklub Studio 54 vás zve na velkolepou narozeninovou edici Studio 54 night, kde oslaví své narozeniny populární dj Peet, který společně s Tommy Rogersem tvoří nejznámější domácí djské duo současnosti. Prostřednictvím exkluzivních narozeninových setů mu přijde pogratulovat již zmiňovaný kolega Tommy Rogers, stálice české taneční scény Enrico, Ronny a Subgate.
 
Nejlepší domácí afterklub Studio 54 si pro všechny clubbery připravil na první březnový pátek 5.3. další speciální narozeninovou edici úspěšné rezidentní noci tohoto klubu Studio 54 night, kterou Vám pravidelně servíruje každý měsíc.



Oslavencem březnového vydání, které bude plné skvělé hudby, spousty překvapení a především narozeninové atmosféry je českému publiku velmi dobře známý a populární dj Peet, který se společně s Tommy Rogersem může pyšnit svou rezidentní nocí Dirty Dancing a jejím úspěchu v prestižní anektě Dance Music Awards 2008, kdy se tato noc stala nejlepší klubovou nocí roku. Za svou dlouholetou kariéru vystoupil po boku světových superstars, mezi které patří Tiësto, Layo & Bushwacka, Antoine Clamaran, Bob Sinclair, Royal Gigolo nebo Alan-X. Na březnovém pokračování tohoto věhlasného eventu se můžete těšit na speciální narozeninový back2back set s Tommy Rogersem, který bude třešničkou na pomyslném dortu tohoto eventu.

Jedním z gratulantů, kteří přispějí na jedinečné atmosféře bude zástupce české djské špičky – dj Enrico, který se pravidelně objevuje na lineupech prestižních parties v pražském klubu Sasazu a festivalech jako jsou Mácháč, Creamfields nebo Cosmic Trip, kde vystupuje společně se světovými jedničkami jako jsou The Shapeshifters, Armin van Buuren, Jeese Voorn, Tiësto a spoustě dalších.

Ve speciálním narozeninovém setu věnovaném dji Peetovi se představí i miláček publika dj Ronny. Jeho pestré sety plné toho nejlepšího, co současní producenti nabízí, dodávají tomuto večeru ten správný glanc. Za zmínku rozhodně stojí i jeho vlastní radiová show na internetovém rádiu Clublife (www.clublife.cz).

Posledním gratulantem, který celou noc pořádně rozjede je stále více populární dj Subgate, který má na svém kontě kromě vystoupení na věhlasných domácích parties a festivalech i několik zahraničních cest, mezi které patří hraní ve Švýcarsku a na Sri Lance.

Exkluzivní sety vystupujících a narozeninová atmosféra, která na Vás bude dýchat doslova na každém rohu – to vše můžete čekat od březnového vydání Studio 54 Night v pražském klubu Mecca.

Každý návštěvník prosincové Studio 54 night obdrží u vstupu exkluzivní promo cd od dje Peeta a při zakoupení VIP vstupenky na tuto party bude mít vstup do Studia 54 a odvoz na afterparty žlutým Studio Hummerem zdarma!

Novinka!!! Studio 54 si zpro vás připravilo soutěž: na každé party se bude losovat o zapůjčení luxusního auta od společnosti luxury car. Proběhne losovaní a vítěz vyhrává půjčení luxusního vozu cadilak na celý víkend. Tato soutěž bude probíhat celoročně na všech akcích Studia 54 v Mecce. A na konci roku bude velké slosování a společnost Luxury Car půjčí výherci na víkend super sport Ferrari nebo Lamborgini!

Více informací naleznete na www.studio54.cz a www.mecca.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016