PARTYINFO

 

BOOGIE

Datum konání:
27.02.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Eddie Richards (uk), Lucas Hulan, Malkao, Braun, Bass Bros. + Frock
Live:
Hemi Head, Zylwar, Nenie, Blond Site of the Life
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
21:30 - 23:30 Malkao (Oil Magnat)
23:30 - 01:30 Lucas Hulan (Nightphunk Rec.)
01:30 - 03:30 Eddie Richards (Fabric - UK)
03:30 - 05:30 Braun (Nightphunk Rec.)
 
 
Eddie Richards již tuto sobotu na klubovce Boogie v Chapeau Rouge!
Eddie Richards již tuto sobotu na klubovce Boogie v Chapeau Rouge
Chapeau Rouge uvádí 27. února další pokračování klubové noci Boogie. Tentokrát jako velmi speciální host vystoupí Eddie Richards z Londýna. Mužete se těšit na opravdu kvalitní hudební zažitek od legendy britského acid housu. Eddie Richards patří mezi nejdéle hrající house a techno nejen ve Velké Británii. Jeho cd mix pro londýnský klub Fabric patří podle kritiků z renomovaných hudebních magazínů jako např" Mixmag, iDJ nebo Muzik, mezi nejlepší mixy teto mixováné řady.
 
Hrál na dnes již legendárních nocích Sunrise, Energy, Helter Skleter, ale také v legendarním klubu Hacienda. Měl společnou residentní noc na konci osmdesátých let společně s frontmanem kapely The Shamen (Richard West Aka Mr.C), která patřila mezi nejlepší acid house party na britských ostrovech.

Jeho projekt Acidman vyšel v roce 1988 a byl umístěn v britské top 20. Tento singl zremixovali např: slavní Orbital, The Shamen nebo Ralphi Rosario. Eddie je rezidentem londýnského klubu Fabric, kde má svou noc Wiggle společně s Nathan Coles a Terry Franics. On sám je také majitelem labelu Storm, Lunar Tunnes a Dy-Na-Mix. Často je nazýván jako britský goodfather techna a housu. Dámy a pánové v sobotu se máte možnost setkat s touto legendou osobně v Chapeau Rouge. Eddie Richards si po hodně dlouhé době opět zahraje v Praze a to si prostě nesmíte nechat ujít. Dále na party Boogie vystoupí residenti Lucas Hulan z Nightphunk Recordings a náš olejový magnát DJ Malkao. Jako speciální support dj vystoupí legenda pražského housu DJ Braun. Takže neváhejte a doražte na mejdlo měsíce do Chapeau Rouge. Začínáme ve 21 hodin. Do 23 hodin je vstup zdarma, poté bude do 02:00 hodin vstup pouhých 50czk. Boogie Rocks! Welcome is Everybody! C'mon Baby...Let's dance:)
 
Eddie Richards přijíždí poprvé do klubu Chapeau Rouge

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016