PARTYINFO

 

PARTYPLANET.CZ VICTORY!

Datum konání:
20.02.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Neo & Toni Glide
Popis:
vstup 150 czk
 
 
Přinášíme vám exkluzivní materiály k sobotní Victory v Celnici!
Podívejte se na televizní reportáž z Číny, kde DJ Neo vystupoval na obří bazénové party před více než 2000 hosty, či na ukázku remixu Neova nadcházejícího singlu „Get my groove on“ od druhého vystupujícího Toni Glide, jehož plná verze poprvé zazní právě tuto sobotu 20. února v pražském klubu Celnice.
 
DJ NEO (Ministry of Sound / Hed Kandi / Evropa 2 / Vendetta / Subliminal / Celnice club exclusive resident DJ) je aktuálně 3. nejoblíbenější český DJ (Žebřík Awards 2008). Jde o vůbec prvního Čecha vydávajícího na světově nejprestižnějším vydavatelství Ministry of Sound a Hed Kandi. Zastoupen na kompilacích vedle světové špičky Davida Guetty, Axwella, Fedde le Granda atd. V roce 2008 byl vybrán jako hlavní rezidentní dj radia Evropa 2 po boku např. světové jedničky Tiesta a od listopadu roku 2009 je také exkluzivním rezidentním djem velmi úspěšného klubu Celnice v Praze, kde vystupuje na své pravidelné noci Victory.



Toni Glide je mladým, stále ještě začínajícím DJ a producentem. Stihl už ale posbírat několik menších úspěchů. O jeho talentu svědčí i to, že si jej vybrala Evropa 2 jako jednoho z rezidentních DJs pro spolupráci v roce 2008 a další léta. Jako rezidentní DJ vystupoval v nejmenovaném pražském klubu na dnes druhé nejúspěšnější párty v Čechách. Společně s DJ Neo nese spoluautorství konceptu párty Victory klubu Celnice v Praze. Vzhledem k exkluzivní smlouvě s Celnicí nevystupuje od listopadu 2009 v žádném jiném pražském klubu. V tomto roce se můžeme těšit na první oficiálně vydanou skladbu, která má předpoklady nastartovat Toniho další hudební růst.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016