PARTYINFO

 

JUST FLOW - WARM UP

Datum konání:
19.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Roman Rai (roxy prague/let it flow), Pat Heart (just like that), Fatty M (let it flow), Ferdabeat on electronic percussions
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 100 czk, poté 150 czk
 
 
Velká facebooková soutěž Roxy, vyhrajte vstupy na Flow až do léta!
Roxy má na facebooku novou fanpage, na níž přechází z původního profilu. Kromě informací o nejnovějším dění v klubu na ní právě teď můžete soutěžit – dva z facebookových fanoušků mají šanci vyhrát po dvou vstupech na všechna vydání Flow až do léta. Více informací se dozvíte na Roxy facebookové fanpagi.
 
Připomínáme, že v březnu a dubnu chystáme nabitý program! Premiérový Tvyksův Vibrator proběhne v sobotu 13.3., v pátek 19.3. potěšíme všechny fanoušky nu schoolového drumandbassu – přijede jeho hvězda dj Lenzman, v sobotu 20.3. startuje nová noc Romana Raie Flow s Paulem Kalkbrennerem. Duben pak nabízí druhé Flow, na které v sobotu 17.4. přijede Sébastien Léger a v pátek 23.4. vtrhne do Roxy brazilská drumandbassová vlna díky Markymu a Staminovi! O dalších jménech na duben jednáme! Veškeré info se dozvíte na našem novém webu www.roxy.cz a samozřejmě na facebook fanpagi.
 
Just Flow warm up tento pátek v Roxy!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016