PARTYINFO

 

INSIDE FASHION PARTY

Datum konání:
12.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Maurizio Gubellini, Angelo Secchi, Ivan Ruffa, Chris
 
 
Takeshi Kurosawa - Inside Fashion Party v SaSaZu
V pátek 12. února 2010 uvádí SaSaZu klub ve spolupráci s Vivipraga Inside fashion party, poprvé v SaSaZu párty sponzorovaná slavným módním návrhářem panem Takeshy Kurosawa! V průběhu večera budou předvedeny některé módní návrhy z kolekce léto 2010 a budou darovány exkluzivní trička s logem Takeshy Kurosawa, jenom v SaSaZu.
 
Poprvé budou mít přátelé SaSaZu možnost poslouchat hudbu slavného DJ a producenta Maurizia Gubelliniho! Maurizio je momentálně jedním z nejuznávanějších DJ v celé Evropě, v žebříčku DJ je umístěn stále mezi prvními 50 top DJ na světě! Jeho hudba je mix house a electro, velice oceňovaná a vyhledávaná nejlepšími kluby na světě: Neo Club (Moskva, Rusko), Space (Mykonos, Řecko), Xueno (Formentera, Španělsko), Bangaluu (Berlin, Německo). Už druhým rokem bude pan Gubellini přítomen na WMC v Miami (USA), nejvýznamnější festival na světě věnovaný house music.

Překvapení tady ale nekončí! Hudbu DJ bude doprovázet naživo na bicí nástroje pan Angelo Secchi, v posledních letech se stal Angelo jedním z nejžádanějších bubeníků v Itálii, jeho představení trvá víc jak dvě hodiny a mix house music a electro vám umožní slyšet jedinečné vibrace. Začátek večera je svěřený dvoum DJ s velkými zkušenostmi, kteří vystoupí poprvé v Praze: pan Ivan Ruffa, DJ ze Space v Sharm el Sheikh a pan Chris, oficiální DJ Vivipraga.

V neposlední řadě velké oživení značky Vivipraga vás dostane skvělým představením. Přátelé nenechte si ujít tuto velkou párty, kde vám jako vždy SaSaZu a Vivipraga umožní strávit kouzelnou noc!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016