PARTYINFO

 

FLOW

Datum konání:
20.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Paul Kalkbrenner (de), Roman Rai (sick watoma rec./solstice rec.) & Fatty M
Popis:
start 22:00, vstup 300/400 czk
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Událost jarní klubové sezóny je tady! Na Flow v Roxy vystoupí Paul Kalkbrenner
Chvíle, na kterou všichni čekáme, se nezadržitelně blíží! Premiéra nového mejdanu Flow s hrdinou filmu Berlin Calling Paulem Kalkbrennerem se v Roxy odehraje už v sobotu! Lístky stále ještě máme, ale mizí raketovou rychlostí. Proto doporučujeme, abyste využili obvyklých předprodejů nebo si skočili přímo do Roxy na vchod. O Paulu Kalkbrennerovi už jsme toho napsali dost (vše najdete na webu www.roxy.cz), teď je čas představit zbylé hrdiny noci – rezidenty Romana Raie a Fattyho M.
 
Roman Rai, dlouholetý rezident ukončené párty ZEN v Roxy, patří mezi českou djskou i producentskou špičku. Za sebou má deset let za gramofony, stejně tak ve studiu. Skládat hudbu a vydávat skladby začal před šesti lety, kdy společně s Bo.Danem založili značku Solstice records, kde již vydal přes třicet skladeb. Většinu své tvorby vydal digitálně, sám o sobě koneckonců hovoří jako o milovníkovi digitální éry.



Na začátku Fattyho lásky k hudbě stál hip hop. V obklopení kumpánů z místní hip hopové kru Pio Squad vstřebával tvorbu Tribe Called Quest, Arested Development, Slum Village a jím podobných.

Postupem času pak začal koketovat s houseovou hudbou, kterou v Jihlavě razil brněnský dj Vik. Fattymu ještě učarovaly sety Quadrantů, které se nesly v duchu funky. Byla jen otázka času, kdy se za gramofony postaví sám.

Po roce hraní přicházejí první sety v Praze: v Paláci Akropolis a v Zeru, kde hrál s dubstepovým djem Matou. Osudovým však bylo setkání s Romanem Raiem, s nímž si na nejmenovaném open airu střihl šestihodinový set a zjistil, že si hudebně naprosto vyhovují. Začali společně hrát a navzájem se hodně ovlivňovat.

Na závěr doplňme, že sety Paula Kalkbrennera, Romana Raie i Fattyho M můžete stáhnout na našem webu www.roxy.cz. Soutěžit o lístky můžete až do pátku na fanpagi Roxy, na Rádiu 1 a na Technu.cz V sobotu vám přejeme pořádný zážitek!




 
Berlin Calling hero Paul Kalkbrenner: když se splní víc než sny Flow odkrývá hvězdná jména: Paul Kalkbrenner a Sébastien Léger!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Flow od Katky Report z Flow v Roxy od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016