PARTYINFO

 

DRUMIX 6 WARM-UP

Datum konání:
05.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Central Station
DJs:
2K (Shadowbox.cz), Rudeboy (Shadowbox.cz / DrumiX.cz), M4Y4 (Shadowbox.cz / DrumiX.cz), ahZ (Stonedraiderz.cz / DrumiX.cz)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
DrumiX 6 warm up proběhne tento pátek v pražském Centralu
Tak jako pokaždé i tentokrát vás na finální DrumiX mejdan rozehřejeme Warm-Upovou akcí. Ta březnová se odehraje 5. 3., tentokrát v žižkovském Central Station. Hostem Warm-Upu bude tentokrát DJ 2K z partičky Shadowbox, krom něj zahraje kompletní DrumiX crew ve složení Rudeboy, M4Y4 a ahZ.
 


Warm-Up k šestému DrumiXu se poprvé odehraje v žižkovském klubíku Central Station. Tato relativně nová destinace pro klubové nadšence je opravdovým unikátem, ať už se jedná o luxusní interiér nebo kvalitní ozvučení. Vstupné se pro tentokrát platit nebude, ba co víc: na místě se budete moci zapsat do DrumiX 6 listu, čímž získáte tím levnější vstupné na třetí DrumiX. Běžný návštěvník zaplatí do 23. hodiny 200 Kč a 250 Kč poté, pokud však budete v DrumiX 6 listu, vstup vás vyjde na 180 Kč po celý večer. Začítek akce je ve 22:00, konec je naplánován na 5. hodinu ranní. Více informací, line-up a další podrobnosti čekejte co nevidět na www.drumix.cz.



Profil: DJ 2K

DJ 2K je opravdovým matadorem české drum’n'bassové scény. Hraje už od roku 2001, spolu s Nitrousem tvoří dvojku Nitropank a už nějaký ten pátek je členem crew Shadowbox.cz. Má za sebou support jmen jako High Contrast, Nu:Tone nebo Logistics, přičemž po boku posledního jmenovaného jste jej mohli slyšet na květnovém DrumiXu v loňském roce. 2K hraje pravidelně na předních českých akcích a ačkoliv víme, že to o jeho schopnostech přesně nevypovídá, jeho DJské kvality jsou nepochybné. V podstatě od deepovějších desek až po tanečnější kousky, v jeho setech můžete slyšet širokou škálu drum’n'bassu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016