PARTYINFO

 

GREENUP!

Datum konání:
23.04.2010 - pátek
Místo konání:
České Budějovice - KD Vltava
DJs:
John B (Metalheadz/Beta, uk), Hanzall (Bubblebeatz), Kloc, Z-Aires, Brock, Dirty Boy, Sergi, Clipper
Info:
http://www.greenup.cz
info@bubblebeatz.cz
Popis:
start 21:00, vstup 199/250 czk, předprodej na: www.ticketstream.cz
 
 
John B na jarní drumandbass party Green-Up!
Třetí díl mejdanu Green-Up! poctí svou návštěvou opravdová DnB celebrita, seňor JOHN B! Podle časopisu DJ Mag nejlepší drum´n´bassový DJ na světě po vystoupení na 1st Therapy Sessions CZ a setu laděném do temnějších nálad a drsnějších rytmů zahraje nefalšovaný trance´n´bass 80´s robot electro disco d´n´b style! Českému publiku tuto excentrickou a kontroverzní hvězdu není třeba představovat, svoje renomé si John B vydobyl na akcích Let It Roll, Break 4 Beatz nebo High On It a kultovních open air festivalech jako Summer of Love a Cosmic Trip.  
 
Díky originalitě své produkce již několik let zůstává na výsluní světového DnB, jak potvrzuje legendární a nesmrtelný track Up All Night na labelu Metalheadz i současné pecky Shining in the Dark feat. Shaz Sparks nebo Trojan Horse Remix pro Bloc Party. Šéf labelu Beta rec. nás oslní setem plných nevydaných hitů, horkých dubplatů, nečekaných zvratů a neotřelých hudebních kombinací zlámaných beatů se vším, co dokáže vytvořit taneční šílenství na parketu, od electro-housu přes techno až po 80´s disco vlivy. John B, muž s hvězdnou image a originálním stylem, jedinečná show, u které nesmíte chybět! Nenechte si ujít jarní drum and bass párty Green-Up v Českých Budějovicích!

Více na: www.greenup.cz

GreenUp! na Facebooku
Nejnovější informace, exkluzivní sety a videa - šmírujte Johna B na webech:
www.myspace.com/johnbbeta
www.johnbpodcast.com

I tentokrát počítejte s prvotřídním párty servisem, videoprojekce, dekorace, a stage design mají na svědomí Kolabs Visual Artists, zvuk na akci zajišťuje Mayapur Sound System, světla jsou v režii Lightshow.cz. Předprodejní cena je 150,- Kč, vstup na místě 200,- Kč. Začátek produkce 21:00, konec 04:30. První hodinu, tedy od 21:00 do 22:00 vstupné na místě za předprodejní cenu 150,- Kč + dárek pro prvních 100 návštěvníků. V.I.P. area otevřena od 22:00. Platí zákaz vnášení vlastních nápojů a zbraní. Po opuštění párty vstupenka pozbývá platnosti.

Předprodejní místa v Českých Budějovicích:
Round Records, Riegrova 15
KD Vltava, Fr. Ondříčka 46
Vstupenky online na www.ticketstream.cz a na všech prodejních stáncích.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016