PARTYINFO

 

BEAT TORRENT

Datum konání:
18.02.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Beat Torrent (fr), Five, Flux, Friky, Trusty aka Paralizerz, Robot
Popis:
start 20:00, vstup 200/250 czk
 
 
Francouzská dvojka Beat Torrent míří do Lucerna Music Baru!
V pražském Lucerna Music Baru vystoupí francouzská dvojice DJs Beat Torrent, tj. dj Pfel & dj Atom! Polovina legendárních C2C, ctyřnásobných šampiónu djské soutěže DMC World a to v řadě, což je dosud nepřekonaný rekord! Sám dj Pfel je vítězem ročníku 2005 a celé C2C několikrát bodovaly na obdobě DMC, souteži ITF World kde v roce 2005 v Praze v klubu Roxy zvítězily. Kromě zmiňovaného ITF 2005 jsme je mohli vidět na HipHopKempu 2006 kde sklidily obrovský úspěch.
 


V současné době vystupuji Pfel & Atom ve dvojici pod názvem Beat Torrent. Ve svých vystoupeních kombinuji turntablistický um s velkým důrazem na zábavnost vystoupeni. Nestane se Vám že budete sledovat machrování a pouze djské vtípky ale naopak skvěle si zatancujete...resp. zařádíte si jako na Prodigy:) a uslyšíte spoustu elecktrorokových remixů jako např. Led Zeppelin v novém electro hiphopovém kabátě vytvářeném v reálném čase.

Aby bylo o zábavu dostatečně postaráno a dostáli jsme přídomku true djs tak spolu s Beat Torrent vystoupí v LucernaMusicBaru česká špička Djs. Sólově dj Five (Načeva, Pavlíček, Five), který české ITF vyhrál pokaždé když se zúčastnil a to v každé kategorii:) V teamu se představí dj Flux, dj Friky a dj Trusty jako Paralizerz. A na závěrečné after party zahraje dj Robot.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016