PARTYINFO

 

VIBRÁTOR

Datum konání:
13.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tvyks (Vibrator), Tuco (Dutty Weekend), Romano Porni (Electronic Bitches)
2nd stage - Shadow B (Iscream Boyz), Tecta Number (Cookin´)
Live:
Zombie Nation (de)
Popis:
start 22:00, vstup 250/300 czk
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Tvyks odpálí v sobotu novou party Vibrator se Zombie Nation live! Zombie Nation: Senzace poslední dekády
Tvyks má v Roxy Vibrátor! Na první přijede Zombie Nation live
Roxy hlásí další přírůstek mezi mejdany. Svůj pravidelný večer Vibrátor zde rozjíždí dj Tvyks. Jako první host se v živém vystoupení 13. března 2010 předvede projekt Zombie Nation, který bodoval na značce dje Hella International DeeJay Gigolo Records, nebo třeba Cocoon dj Sven Vätha. Projekt Zombie Nation a.k.a. Splank!, za kterým se skrývá Florian Senfter, je svými živáky pověstný a podle Tvykse se můžeme těšit na pořádný zážitek.
 
Tvyks na tuzemské klubové scéně působí od samotného počátku v 90. letech a dodnes patří mezi absolutní špičku. V roce 2007 byl vyhlášen nejlepším českým djem, za svoji kariéru hrál ve všech zásadních klubech, měl úspěšnou rezidentní noc a ve studiu se setkal s řadou respektovaných jmen světové hudební scény – vzpomeňme na jeho spolupráci s Hakanem Lidbo pro Paperecordings.



V současné době Ondra žije a působí v Berlíně, a tak si můžeme být jisti, že na jeho večery do Roxy přiveze vždy zajímavá a neokoukaná jména bez ohledu na žánry! První březnové vydání to ostatně potvrzuje.






 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Zombie Nation v Roxy od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016