PARTYINFO

 

VIBRÁTOR

Datum konání:
13.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tvyks (Vibrator), Tuco (Dutty Weekend), Romano Porni (Electronic Bitches)
2nd stage - Shadow B (Iscream Boyz), Tecta Number (Cookin´)
Live:
Zombie Nation (de)
Popis:
start 22:00, vstup 250/300 czk
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Tvyks odpálí v sobotu novou party Vibrator se Zombie Nation live!
Start nové Tvyksovy noci Vibrator je v Roxy na spadnutí. Na premiérové vydání přijede v sobotu 13. března žhavé jméno současné elektroniky, parťák dje Tigy, německý projekt Zombie Nation, o jehož poslední desce se hovoří jako o albu poslední dekády. Jeho živá vystoupení jsou pověstná, což potvrzuje i samotný Tvyks: ,,Slyšel jsem ho loni a jeho živák byl fakt nepopsatelný. Hned mi bylo jasné, že ho na Vibrator do Roxy musíme přivézt.“ Co dodat? Přijďte se v sobotu 13. přesvědčit sami. Biografii Zombie Nation najdete na novém webu www.roxy.cz, zde je biografie Tvykse.
 
Tvyks se během své 15 leté kariéry stal nepřehlénutelnou osobou, a to nejen ve světě Djingu a produkce. Vedle nich se věnuje mj. moderování v rádiu, grafickému designu, nebo pořádání vlastních akcí.



Je spoluzakladatel pražských mejdanů Plastique a Boom Bang Baby!, které svojí energií dostanou do klubu i ty největší lenochy ze všech, a které se především díky své unikátní atmosféře staly druhým domovem pro kapely a live acty jako jsou např. D.I.M., Mixhell, Headman, Rex The Dog, Lo-Fi-Fnk, Adam Sky, Bunny Lake, Terry Poison, Naive New Beaters, Vicarious Bliss, Jo Jo De Freq, Franz & Shape nebo Namosh. Jeho spolupráce se švédským producentem Hakanem Lidbo vyústila v roce 2002 ve vydání 12” singlu “Norr/Vychod” na světově proslulém labelu Paperecordings.

Vedle pořadů French Connection a Vibrator, vysílaných na pražském Radiu 1, se Tvyks v poslední době věnuje především spoluprácí se zpěvákem a hudebníkem Jiřím Burianem. Pod jménem Reply! již vydali singl “How Much Is The Milk?”, a také dali dohromady pěknou řádku remixů pro Cassius, Love Motel, Trip Fontaine, Dead Kids, The Kilians, Midi Lidi a The Uniques.

Jako DJ Tvyks už rozparádil nejedno publikum v celé Evropě. Rozhodně není DJem jednoho žánru – každý jeho mix je sestaven z toho nejžhavějšího a nejčerstvějšího, co se v současnosti děje na světové hudební scéně. Cesta jeho inspirace začíná na křižovatce mezi bassline, electrem, s odbočkou k disco punku, houseu a acid houseu, směle až k rozvernému baile funku. Výsledkem jsou přesné mixy a energická koláž zvuků, jež vám rozvibruje celé tělo.

POZOR! Od středečního odpoledne budeme na facebook fanpage Roxy soutěžit o dva vstupy na Vibrator!

www.tvyks.com
facebook Vibrator
www.myspace.com/vibraaahhhtor
www.myspace.com/tvyks






 
Zombie Nation: Senzace poslední dekády Tvyks má v Roxy Vibrátor! Na první přijede Zombie Nation live

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Zombie Nation v Roxy od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016