PARTYINFO

 

PRAGUE ELECTRIC

Datum konání:
06.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Oldrich Sic Jr. & guest (DE/Pantheon Ausburg/Palais Munchen)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Prague Electric @ U Bukanýra
V sobotu 6.3. na našem milém houseboatu U Bukanýra proběhne speciálni večer. Z nedalekého Německa dorazí rodilý Čech, rezident mnoha klubů v Ausburgu, šéf labelu Prague Electric, propagátor kvalitní klubové hudby dj Oldrich Sic Jr. a představí se v all nite long setu.
 
Pro vás, kteří máte zájem dozvědět něco blíže o Oldrichu Sicovi jsou určeny řádky dále. Oldrich Sic Jr. hraje již 15 let. Jeho styl se pohybuje v rytmech minimal-house, tech-house, techno a electrogroove. Má několik rezidentních nocí v Ausburgu a to v klubech Pantheon Lounge, Orange Club a Mahagoni Bar. Jeho vlastní label nese název Prague Electric a stejně tak se jmenují jeho rezidentní noci. V ruském Hospital Clubu je považován za skoro rezidenta a ve Vídni má velmi dobré vztahy s Flex Clubem. Procestoval Rusko, Rakousko, Slovensko, Česko a Německo, kde v současné době žije, pořádá své večery a stará se o vlastní label.

No a v téhle chvíli se moc těší na houseboat U Bukanýra. Jste naladěni? V sobotu Oldrich začne od 22.00 a končit bude až ráno.

www.oldrich-sic-jr.com
www.myspace.com/oldrichsicjr

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016