PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
13.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Miss Sunshine (CRO/monocline, dual music), Insect Elektrika, Awacs, Unit
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Houseboat U Bukanýra s radostí a hrdě představuje dalšího hosta Bubbles - Miss Sunshine
Miss Sunshine je nazývána chorvatskou královnou minimal techna. Vždy se zajímala o elektronickou hudbu, ale její opravdová vášeň se zrodila až když začala navštěvovat underground techno party okolo roku 1995. Tehdy bydlela v městě, kde byl právě takových parties doslova nadbytek.
 
Její hudební cesta započala s rozhlasovým pořadem "Clubhopping" (spolu s Loki Masa), díky zkušenostem s elektronickou hudbou dostala nabídku na vystoupení v klubu Oxygene v roce 1999 a již dva roky poté vystupovala po boku jmen techno scény jako jsou Bone, Valentino Kanzyani, Jel Ford, Funk D. Void, Gayle San a mnoho dalších.

V roce 2000 se objevila na udílení výročních hudebních scén. V roce 2002 je Miss Sunshine oslovena, aby zahrála na festivalech Valkana Beach Festival (Chorvatsko) a Exit Festival, Sunrise (Chorvatsko) a Lady Sound Attack (Německo).

Rok 2006 je dalším rušným rokem, dostává nabídky po celé Evropě. Také se připojuje k Tuborg DJ akademii jako lektor a učí mladé talenty základy DJ dovedností, historii a techniku. Téhož roku potkává Marko Moree a společně začínají vlastní techno / minimal / house projekt. Dalším krokem bylo už jen začít dělat vlastní hudbu ☺ V roce 2007 vydává debutové EP "The mornig after" na Decode mini records. V dalších letech vydává svou produkci na velice prestižnícl labelech Monocline, Dual Musik, Eminor Rescue Mission nebo Schoene Musik. V roce 2009 spouští projekt Queens of Minimal Techno s kolegyní Viktorii Rebekou.Večery s Queens of Minimal Techno přináší undergroundové zážitky minimalu po celé Evropě.

V průběhu let si Miss Sunshine zahrála vedle DJs / producentů jako Richie Hawtin, Sven Vath, Billy Nasty, Oxia, Umek, Aril Brikha, Ken Ishii, Christian Smith, atd.

Dále doplní residenti Insect Elektrika (představí EP “Shapes“ a nové album Making Fun of Fat Child) a Awacs :)

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016