PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
25.03.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Cubik (roxy), Suza
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Pamatujete si to?! Už je to tak dávno. To byly časy, panečku. A ta muzika! Vlastně... Proč si ji znovu nepřipomenout? Unplugged je nocí, na níž se každý z hráčů představuje v tak trochu jiném světle a tak se tahle možnost nabízí, zvlášť když se ta trojice DJs řadí už také mezi slušné pamětníky. Nebudou vám pouštět černobílé filmy, ale spíše sáhnou pěkně hluboko do svých archivů a jen se budou modlit, aby všechny ty poškrábané skladby v ohmataných a potrhaných obalech ještě vůbec hrály. :) Rezident Face si pro tento čtvrtek na palubu House boatu U Bukanýra pozval Cubika a Suzu – dáte si to i vy s námi znovu? 
 


Jen žádné slzy, jen žádné nářky... Určité věci se prostě zpátky vrátit nedají, což ale neznamená, že bychom si nemohli osvěžit vzpomínky. Jako první začne krátce po osmé vzpomínat DJ Face. K devadesátkám se vracel nedávno, tentokrát si dal za úkol prolistovat vše, co začíná dvojkou. Tedy od roku 2000 až po placky loňské. Ty však budou tentokrát v menšině, aby tak zbaběle netrhal partu. Po dlouhé době se za gramofony (ano, za gramofony!) představí DJane Suza, která bude vzpomínat na dobu, kdy ani v nejmenším netušila, že kvůli malé Leah se bude muset na dlouhých pár měsíců toho nejmilejšího koníčku vzdát. A zatímco bude tenhle drobeček s velkýma očima po mámě spokojeně vrnět doma, mamka se bude v myšlenkách také vracet. Za dobou, kdy se CD přehrávačům nedávala nejmenší naděje na úspěch a kdy jako každý vláčela ty těžké tašky plné černých kol. Kolem půlnoci se na stupínku objeví DJ Cubik a okamžitě odkryje karty. Pro svůj set zvolil pracovní název “Vintage house & trance“ a pokud vám něco říkají slavné ikony z počátku let devadesátých, jako třeba: Grid, 808 State, LFO, L.S.G., Murk, Cosmic Baby, Jam & Spoon nebo Ron Trent, pak se máte na co těšit. Verze původní i verze nové těch starých klasik, by vás rozhodně neměly nechat v klidu a teď už jen zkusme na parketu hádat, co nám to vlastně hraje, kde poprvé jsme se s touhle skladbou setkali a kdo nám ji tehdy roztáčel... Tohle bude takový AZ-kvíz pro znalce i hudební fanoušky a Kuba vám tu správnou odpověď určitě prozradí rád!

I tentokrát na palubě potkáte ty, kteří se den co den snaží o to, abyste už pár minut po půlnoci měli na serveru Techno.cz co číst a na co koukat. Poraďte pisálkům a foťákům tohoto webu, kterou akci by si rozhodně neměli nechat ujít, co na těchto stránkách postrádáte, jak ještě více zdokonalit plánovanou grafickou podobu a pochlubte se, na jaký fesťák se už teď vyloženě třesete...
    
Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 22. dubna 2010 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Nika 77 (techno.cz) a Daho (Nula2).

techno.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016