PARTYINFO

 

MAJÁLES 2010 (PRAHA)

Datum konání:
30.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - park Stromovka
Live:
Monkey Business, Support Lesbiens, Horkýže slíže, Vypsaná fixa, MIG 21, Sto zvířat, Banjo band Ivana Mládka, Kapitán láska, Xindl X, UDG, Řekla, tba
Info:
http://praha.majales.cz
Popis:
vstup 199/270 czk + Axe Twist Party
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Roztoč to s Axe Twist na pražském Majálesu
Nový Axe Twist v sobě ukrývá vůni, která se mění. A stejně nezapomenutelný jako měnící se vůně Axe Twist bude i 6. ročník Majálesu, který se uskuteční v pátek 30. 4. 2010 v pražské Stromovce. Tajemství a výjimečnost nového deodorantu Axe Twist spočívá v jeho extrémně vzrušující svěží vůní, která se během dne promění v jemnou a přitažlivou a dodá svému nositeli ten pravý pocit sebejistoty při flirtování. Dnešní moderní hektická doba klade na mladého muže vysoké nároky. Pokud chce uspět v tvrdé konkurenci, nesmí dopustit, aby se s ním žena nudila. Proto je čas na změnu, a s tou přichází Axe Twist!
 


AXE TWIST udrží zájem holek a postará se o zábavu. Kromě nabitého programu na hudební scéně, na které se vystřídají např. kapely Kryštof, MIG 21, Monkey Business, Support Lesbiens nebo Horkýže Slíže, čeká na návštěvníky řada doprovodných aktivit, jimž vévodí volba nového Krále Majáles. A chybět nebudou ani AXE Angels! Osm sexy trenérek flirtování prozradí klukům pár osvědčených sváděcích fíglů, které si pak budou moci otestovat v interaktivní flirtovací hře. A vítězové rozhodně neodejdou s prázdnou! Zůstat doma a nudit se, se nevyplatí, protože s AXE TWIST bude Majáles párty, která změní!

Více informací o plánovaných AXE TWIST párty naleznete na: www.axe.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Axe Twist párty roztančila pražský Majáles!
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016