PARTYINFO

 

FREE BASE

Datum konání:
26.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Pete Walk, Marshall, Revis, Adam Cloud
Popis:
vstup 100 czk, při registraci na facebooku zdarma
Line-up:
22:00 – 00:00 Adam Cloud
00:00 – 01:30 Joel Einhorn
01:30 – 02:30 Marshall
02:30 – 03:30 Revis
03:30 – 04:30 Pete Walk
04:30 – 06:00 PROUD-M DJs
 
 
Free Base - poslední informace a line up, vstup zdarma po registraci!
Joel Einhorn hostem projektu Proud-M na akci Free Base!
Měsíc je opět za námi a je zde rezidentní party projektu Proud-M (Marshall, Pete Walk, Adam Cloud, Revis) - Free Base. Pro tento díl tu máme lahůdku v podobě DJe původem z USA, který se usídlil v České republice natrvalo a zapsal se svým osobitým hraním do podvědomí českých partypeoples.
 
Joel Einhorn se narodil v roce 1975 v Chicagu. Co se týče hudebního zázemí bylo mu Chicago ideálním místem pro dospívání. Jazz, Blues a samozřejmě House music byly osou hudebního života tohoto bouřlivého města. V roce 1996 začal pouštět desky. Po dvou letech strávených na vídeňské Obchodní univerzitě se Joel pustil do studia všech progresivních hudebních stylů pod silným vlivem silných beatů Krudera a Dorfmeistera. V současné době je schopen zahrát téměř cokoli od downtempa přes break-beat až po progressive house. Během svého života ve Vídni zajížděl často do Prahy a postupně se zamiloval do mnoha podob tohoto dynamického města.



V České republice je nyní znám jakožto bývalý rezidentní DJ klubu Roxy Praha. Aktivně se podílel na vytváření progresivní scény zmíněného klubu. Od roku 1999 je rezidentem party Zen (druhá nejúspěšnější klubová noc v republice podle CDMA a i podle ankety na serveru techno.cz).

Samostatně pracuje ve svém studiu s místními českými muzikanty na groovy progresivních projektech pro taneční parkety. Začíná také pracovat na hudebním videu založeném na výjevech Prahy pro své současné skladby. Je v jednání s několika britskými hudebními společnostmi, a v následujících měsících se chystá vydat sadu několika singlů. DJ Joel Einhorn je aktivní i jako autor ve studiu Skleník FX v produkci Laurent Webba (Get Fucked, Wubble U).

Dále pak vystupoval na parties: V londýnském klubu Fridge na párty Escape from Samsara, v Portugalsku, Rakousku a v Rusku společně s Reactor Sound Systemem. Procestoval většinu evropských zemí a Rusko a všude šířil svůj progresivní sound. Jako svůj osobní top pak bere společné hraní na party Zen 14. 7. 2001, kdy jako jeho host přijel DJ Sasha (podle časopisu Muzic - nejlepší světový DJ).

Jako každou noc Vám budou servírovat DJs projektu Proud-M, jmenovitě pak členové Pete Walk, Adam Cloud, Marshall a Revis ty nejlepší skladby ze současné taneční scény. Určitě uslyšíte i nové tracky z jejich hudební produkce!

A opět máme pro Vás připravenou speciální videoprojekci, o kterou se postará známý fotograf Lukáš Cetera. K vidění budou nejnovější fotografie z jeho tvorby a další díla z oblasti uměleckého designu.

Při potvrzení účasti na síti facebook na odkazu máte vstup na party zdarma! V jiném případě pak 100,-Kč. Podporuje Proud Nation - Radio show projektu Proud-M v rámci pořadů Club Reavolution, každé druhé pondělí v měsíci exklusivně na www.danceradio.cz 89.0 a 102,9 FM.

More info: www.radostfx.cz, www.facebook.com/proudm.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016