PARTYINFO

 

UNITED ISLANDS 2010

Datum konání:
24.06.2010 - 26.06.2010
Místo konání:
location unknown
Live:
Sporto, Rara Avis, Miloopa (pl), Amparo Aánchez (es), Reskata, Braagas, Tonya Graves, Slater feat. U-prag Drummers, Pat Heart, Roman Rai (čr), Ketan, Talkshow (sk), Dog Called Phenix (nl), Yindl X (čr), Kila (ie), Son of Dave (ca), The Cinematics, Hal Flavin (lu), Čokovoko, Bt´n´j, Lajky, Poslední výstřel, B.u.r.a.n.a. Orchestr, Tall, Blue, Denius, Alef Zero, X-morph, Danoo, Rubiano, Koistinen, Natálie Kocábová, M.y.music, Alejandro Toledo & The Magic Tombolinos, Led Bib, Midi Lidi,Circu Ponorka, Biorchestr, Justin Lavash, Marek Dusil, Mikádao, Jakub Alexa, Melankoholik, Gariq, Bes Harmonie (sbor), Jana Šteflíčková, Lev Myškin, Slam Poetry - Alice Prajzentová, Radana Šatánková alias Píbí, básník ticho (lord of silenc), Radek Lehkoživ - největší básník (206 cm), Ondřej Linhart, Cyril Kaplan, Filipes, Janička Kepková, Šťastní a veselí, Oli a Jakub, Strašidelná loď, Eliška Kohoutová, Všecky krásy světa, Eric Stevenson, Václav Havelka, Mirek Broum, Jiří Wehle, Kaplan bros, Martin Jáchim, Jiří Vaněk, Emozpěv, D.mit.ry, tvyks, sinden (uk), felix!, kay, more
Info:
http://www.unitedislands.cz
Popis:
pražské ostrovy, vstup zdarma
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Radio 1 chystá přímý přenos z United Islands
Radio 1 se i letos zúčastní hudebního festivalu United Islands, který ve dnech 24. až 26. června ovládne historické centrum Prahy. Pro návštěvníky festivalu bude v sobotu 26. června připravená Scéna Radia 1, která je už tradičně umístěna na Kampě. Posluchači Radia 1 se v sobotu zároveň můžou těšit na přímý přenos z této scény. Živé vysílání koncertů bude doplněno rozhovory s jednotlivými kapelami a celým festivalovým dnem posluchače provedou moderátoři Kryštof Koenigsmark a Petr Metelka. Přímý přenos bude na Radiu 1 probíhat od 11.45 do 22.00. 
 
Na Scéně Radia 1 se v sobotu 26. června vystřídají Čokovoko, Talkshow, nový hudební projekt Natálie Kocábové, Alejandro Toledo and Magic Tombolinos, Led Bib a Midi Lidi.

Program Scény Radia 1 (sobota 26.6.2010):
11:45 - 12:30      ČOKOVOKO
13:00 - 13:45     KOISTINEN
14:15 - 15:00     NATÁLIE KOCÁBOVÁ
15:45 - 16:30     TALKSHOW
17:15 - 18:15     ALEJANDRO TOLEDO & THE MAGIC TOMBOLINOS
18:45 - 19:45     LED BIB
20:30 - 21:30     MIDI LIDI

Další informace o Scéně Radia 1 najdete na www.radio1.cz.

Partnerem přímého přenosu ze Scény Radia 1 na United Islands je Vysoká škola ekonomie a managementu VŠEM.

Festival United Islands zahájí tzv. Klubová noc ve čtvrtek 24. června, kdy se otevřou dveře osmnácti pražských hudebních klubů. Zajímavý výběr kapel v nich bude hrát zdarma až do pozdních nočních hodin. V pátek a v sobotu pak na vltavských ostrovech a nábřežích vystoupí další umělci a kapely z celé Evropy i ze světa. Chybět mezi nimi nebudou například andaluská zpěvačka Amparo Sánchez, skotská kytarová čtveřice The Cinematics nebo irská kapela Kíla. Více info najdete na www.unitedislands.cz.

Radio 1 je možné poslouchat na frekvenci 91,9 FM nebo po internetu na www.radio1.cz
 
Kupte si Partner Pass a staňte se partnerem festivalu United Islands! Oficiální after party United Islands s hvězdou londýnského undergroundu Sindenem! Festival United Islands má kompletní program! Amparo Sánchez vystoupí na festivalu United Islands

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016