PARTYINFO

 

SVOJŠICE 2010

Datum konání:
25.06.2010 - 26.06.2010
Místo konání:
Svojšice - přírodní areál
Info:
http://www.svojsice.cz
Popis:
ZRUŠENO!
 
 
Festival Svojšice se letos nekoná
Letošní 11. ročník festivalu Svojšice se měl nést ve zcela novém duchu a v mnohem pestřejší žánrové podobě. Od března 2009 jsme proto začali intenzivně pracovat na změně konceptu festivalu. V říjnu téhož roku se rovněž rozeběhla velmi náročná a složitá vyjednávání o účasti headlinera, jehož jméno z pochopitelných důvodů a na přání agentury nezveřejňujeme, který se měl stát první velkou tváří tohoto nového pojetí svojšického festivalu.
 
Přes všechnu naši snahu i úspěšný vývoj a postup jednání jsme před čtrnácti dny obdrželi zcela nečekanou a zarážející zprávu - a totiž že zmiňovaný interpret z vážných pracovních důvodů nedorazí v požadovaném ani náhradním termínu. Toto vyjádření nás pochopitelně velmi zaskočilo. S nemalým úsilím jsme totiž stihli připravit vše – nové pojetí dramaturgie, rozšíření možností s využitím prostoru přírodního amfiteátru, naplánování promotion i kompletní finanční zajištění.

Po dalších složitých jednáních, důkladném promyšlení a zvážení všech alternativ hlavní hvězdy, variant řešení a možností jsme bohužel dospěli k závěru, že od realizace 11. ročníku letního festivalu Svojšice budeme muset ustoupit.

Věříme však, že s výsledky všeho, co jsme připravili právě v duchu nové koncepce nového svojšického festivalu, se seznámíte již příští rok.

Děkujeme za pochopení i za pozornost a přejeme Vám krásné a pohodové léto.

S pozdravem

Petr Dzingel
info@dcpromo.cz
a produkční tým festivalu Svojšice
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016