PARTYINFO

 

FRONT LINE ASSEMBLY

Datum konání:
22.02.2010 - pondělí
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Front Line Assembly
Popis:
vstup 490 czk
 
 
Mistři temné elektroniky Front Line Assembly přivezou do Prahy své nové album!
V roce 1986 vznikl hudební projekt Front Line Assembly (dále už jen FLA), který založil zpěvák a klávesista Bill Leeb (Wilhelm Schroder - jeho skutečné jméno), který si odskočil z kapely Skinny Puppy. A společně s Michaelem Balchem začaly pracovat na svém vlastním materiálu. Po několika prvních demo MC s velice minimalistickou hudební strukturou skladeb se dopracovaly ke svým dvěma prvním oficiálním albům State of Mind (1988 - Dossier Label) a Corrosion (1988 - Third Mind Records Label). 
 
Obě alba se dočkala velice pozitivního ohlasu a Bill Leeb se rozhodl Skinny Puppy opustit nadobro. Tím se projekt FLA stal plnohodnotnou kapelou a pro fanoušky EBM se FLA staly jednoznačně kultem. Do letošního roku vydali celkem 21 alb a jejich věrní fanoušci nedají dopustit ani na ně ani na jejich živé koncerty. Stejně tak tomu bude i letos 22. července v pražském Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 490,- Kč + poplatky budou v prodeji od 22.února v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, na místě za 600,- Kč.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016