PARTYINFO

 

WAKE UP 2010

Datum konání:
25.06.2010 - 26.06.2010
Místo konání:
Znojmo - Areál Louckého kláštera
DJs:
Orbith, Josef Sedloň, Jerry, Elektrabel, Sonority (live), Rotation Index (live), Patricia, FUN G!, Luis, B.UNQ!, Mindhole, Merflinger, Matimur, Naabish, Phil Albedo, Ronnie, Taureen, Patrick Prelovský, Marc Eleanor, Gat Electra
Live:
Dub FX (Austrálie), Verra Cruz (Anglie), The Eccos (Rakousko), Akurat (Polsko), Živé Kvety (Slovensko), J.A.R., Rybičky 48, Kurtizány z 25. Avenue, PIO Squad, Toxique, Airfare, Sto zvířat, Houba, Thunderbirds, PVA, Los Perdidos, Kofe-in, X-Core, Bluesteak
Info:
http://www.wakeup.cz
info@wakeup.cz
Popis:
vstup jednodenní 250/330 czk, dvoudenní 330/430 czk
 
 
Dub FX: "Jezdím tam, kde jsou mí fanoušci. A mí fanoušci jsou ve východní Evropě..."
Australská hvězda Dub FX na festivalu Wake Up 2010
Už jen několik dnů zbývá do zahájení festivalu Wake Up 2010 ve Znojmě. Největší bombou čtvrtého ročníku je australská hvězda Dub FX. Zpěvák, raper, beatboxer a především pouliční performer si z vyhlášeného anglického festivalu v Glastonbury odskočí exkluzivně na WAKE UP. Těšte se na chytlavé melodie, které Dub tvoří výhradně pomocí svého hlasu a přímo před diváky je mixuje prostřednictvím krabiček a efektových pedálů.
 
Do toho zazní jeho podmanivý zpěv, nebo naléhavý rap, k tomu mu přizvukuje roztančená Flower Fairy a rapující CAde. Hudební pestrost festivalu zaručuje například také oblíbená polská skapunková legenda AKURAT, britští rockeři VERRA CRUZ, kteří nezapřou svůj původ a zkušenosti ze světových pódií, vystoupí rakouská parta THE ECCOS hrající veselé ska nutící k tanci a skotačení, nebo oblíbené bratislavské ŽIVÉ KVETY, které sklízí ocenění nejen díky upřímné výpovědi zpěvačky Luci Piussi. Sestava tuzemských formací patří ke skvělému mixu jedinečnosti ve své hudební kategorii, ale připravuje také nejedno překvapení. J.A.R., RYBIČKY 48, PIO SQUAD, STO ZVÍŘAT nebo TOXIQUE patří k tomu nejlepšímu, co česká hudební scéna nabízí. Návštěvníkům festivalu se po několikaleté pauze představí také legendární KURTIZÁNY Z 25. AVENUE v čele s Tomášem Varteckým, srdce mnoha fanoušků potěší i kapela PVA, která zmizela beze stop na dlouhé roky ze scény a na festivalu WAKE UP plánují comeback. Jednoznačným tahákem bude i klubová taneční scéna, která bude přímo v útrobách kláštera. V situaci, kdy fanoušci přišli o oblíbené festivaly, jako Summer of love či Creamfields, jim chceme nabídnout v rámci festivalu WAKE UP taneční stage s hvězdami, jako je DJ ORBITH, JOSEF SEDLOŇ, SONORITY či JERRY. Kompletní seznam účinkujících najdete na následující stránce nebo na www.wakeup.cz.



Festival se odehraje 25. a 26. června v jedinečném areálu Louckého kláštera ve Znojmě. Zahájení festivalu však proběhne už ve čtvrtek 24. června na Horním náměstí ve Znojmě, kde se uskuteční párty pod širým nebem se skupinou GOODFELLAS. Kdo přijde s vlastním nástrojem, dostane od pořadatelů pivo zdarma.

V rámci festivalu připravujeme také několik workshopů, jako například kytarový workshop s Markem z Verra Cruz, který má krom působení v kapele také dlouholeté zkušenosti se studiovým hraním a účinkováním v kapelách mnoha světových rockových velikánů.  Workshop povede i Dub FX, který prozradí tajemství své hudby a bude k dispozici svým fanouškům. Krom workshopů chystáme i další atrakce a možnosti vyžití. Pro handicapované zájemce je jako vždy vstup zdarma, k dispozici je bezplatná úschovna kol a stanové městečko přímo v areálu kláštera.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016