PARTYINFO

 

PAVEL KREJDL HIS-STORY OF TECHNO

Datum konání:
05.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Pavel Krejdl, Čenda aka Detrik, Tester
Popis:
start 19:00
 
 
Akce Pavel Krejdl His-Story of Techno se přesouvá do Pekelnýho baru!
Kovoshrot presents: Díkuvzdání Pavla Krejdla
Rok 1993 byl rokem rozpadu Československa, v tomto roce zemřela slavná herečka Audrey Hepburnová, vznikla Evropská unie, svou premiéru si odbyl Jurský park a Pavel Krejdl se začínal učit, jak smíchat dvě desky dohromady. Jak se mu to dařilo, jste mohli sledovat na nespočtu akcí, kterých jste se spolu s ním účastnili. Jelikož bude jeho vystupování na taneční scéně už skoro plnoleté, je jistě co slavit. 
 
Akce, která má být zároveň poděkováním za vaši podporu, dobrou náladu a taneční kreace, které jste Pavlovi během let věnovali, proběhne 5. března v klubu Továrna v Nuslích (Vlastislavova 11).



Pavel odehraje ojedinělý 7hodinový set, v němž zazní skladby mapující celou jeho hudební kariéru. Během večera jej podpoří DJ Čenda aka Detrik,……… A protože je tato akce věnována hlavně vám všem, přátelům a pamětníkům, budete si moct Pavlovo umění ověřit v rámci živého juke-boxu.

Součástí večera bude magická show, vystoupení bongo mana , turnaj družstev v bowlingu (v případě zájmu) atd. Klub bude otevřen od 19:00. Pro více informací sledujte skupinu Fanclub DJ Pavla Krejdla na FB a partylist na techno.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016