PARTYINFO

 

GET FAR

Datum konání:
05.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Hany Bany
DJs:
Get Far, Marco Casale, Faith
Popis:
start 21:00, vstup 190/250 czk, vip 250/290 czk
 
 
Get Far @ Óčko Music Club
Óčko Music Club ve spolupráci s Melodica Rekords přiváží Djskou hvězdu Itálie do Prahy. Poprvé od megahitu “shining Star” se tento Italský umělec představí v Pražském Óčko Music Clubu s novým singlem “The Radio”. Spolu s ním se za mixem oběví Dj Marco Casale (ESP) jako Support DJ vystoupí Dj Faith (CZ).
 
Nejočekávanější párty tohoto měsíce se kvapem blíží! Óčko Music Club slibuje tento pátek  nabitý italský program plný zábavy. Ochutnávat budete výborné italské sýry, prvotřídní víno a to v rytmech moderní i stylové italské hudby. Čekají na Vás sexy italské tanečnice, žhavé barmanské show, dárečky na vstupu, projekce a další překvapení.

Milovníci housu si zde rozhodně přijdou na své, počítaje s perfektním zvukem, osvětlením a celkově vždy příjemnou atmosférou. Očekávaná hvězda večera - nejznámější DJ Itálie – Get Far, který je známý po celém světě a vedl žebříčky hitparád nejen v Evropě, ale i USA a Austrálii, se rozhodl pokřtít svůj nový singl „The Radio“, který se v okamžiku svého vzniku stal hitem, právě v Parze.

Jeho českým protějškem bude rezident clubu Óčko DJ Faith, který je jednou z nejznámějších tváří české housové scény. Slyšet ho můžete ve všech největších clubech po celé republice. Čím dál častěji hostuje také v cizině, přičemž jeho mixy stále hustěji protkávají web s housovou hudbou.

Ve VIP Vám připravý opravdu nezapomenutelný hudební zážitek DJ Marco Casale, který je jedním z TOP 20 DJ´s v Evropě. Na evroských stagích jste ho mohli slyšet po boku hvězd jako je Erik Morilla, Roger Snachez nebo Carl Cox. V Praze ho doplní vokalista Ludovox, takže je na co se těšit.

Více informací na: www.ockopraha.cz

Vstupenky
Vzhledem k velkému zájmu doporučujeme zájemcům zakoupit si vstupenky  v předprodeji Ticketpro a Ticketstream do tohoto pátku. Předprodej bude ukončen 5.3. v 18:00.

Ceny vstupenek v předprodeji činí 190,- Kč obyčejné vstupné a 250,- VIPstání a 350,- VIP sezení. Na místě budou v prodeji vstupenky za cenu 250,- Kč obyčejná a 290,- VIP stání a 390,- VIP sezení.

 Akce – množsetvní sleva 20% pro 10 a více vstupenek na: 773643466

Doprava
Óčko Music Club se nachází přímo vedle Kongresového Cantra (5. května 1640 - vstup z parkoviště Kongresového centra). Dostatečné množství parkovacích míst je pro Vás zajištěno přímo u vstupu a parkování je zde po celý večer zdarma. Kdo se rozhodne pro MHD, pak Zastávka metra C – Vyšehrad je 3minuty.
 
Italský DJ Get Far vám poprvé v Praze představí svůj nový song – The Radio!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016