PARTYINFO

 

FA[SCI]NATI[ON] – SCION’S B*DAY PARTY

Datum konání:
12.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Černá ovce
DJs:
Lucas Hulan, Macio, Subgate, Nkyp
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
22:00 - 00:00 Lucas Hulan
00:00 - 03:00 SubGate a Nkyp
03:00 - 05:00 Macio
05:00 - 00:00 Freestyle by still alive DJs
 
 
fA[sci]NATI[on] – Scion’s B*day party již tento pátek v klubu Černá ovce
Pokud jste tento klub ještě neměli tu čest navštívit, měli by jste tak co nejrychleji učinit a nejlépe již tento pátek na party FA[sci]NATI[on], která je spojena s velkolepou oslavou právoplatné členky Techno.cz crew Scionky. A protože si tento večírek opět připravila sama…věřte, že se máte opravdu na co těšit! Headlinery večera budou:  „godfather“ SoundCreamu DJ Macio (djmacio.com).
 
Dalším zabookovaným je zástupce nastupující generace dj´s – Subgate (djsubgate.com). Za svou devítiletou kariéru vystoupil po boku mnoha světových umělců a na řadě prestižních parties. Na party FA[sci]NATI[on] představí svůj svěží sound a asistovat mu nebude nikdo jiný, než další matador taneční scény – DJ Nkyp.

Celý večer otevře majitel labelu Nightphunk, producent a brilantní dj Lucas Hulan (nightphunk.com), kterýžto se zaručeně postará o to, aby jste se dostali do toho správného narozeninového varu! Mimo nabitého line-upu se můžete těšit na spoustu překvapení.

Jelikož Scionka nebude jediným oslavencem tohoto večera a bylo třeba najít optimální místo i pro všechny přátele a známé slavícího brášky Scionky – Dukea.

Nutno poznamenat, že ani ti nepozvaní – ostatní návštěvníci nemusí mít strach! Členité prostory klubu pojmou cca sto clubberů a rozhodně nepříjdou o nic z dostatečného zázemí a rychlého servisu na barech se širokým sortimentem. Pokud ještě stále váháte kam tento pátek vyrazit za zábavou, doufáme, že Vás tyto řádky dostatečně přesvědčili, že tento pátek to žije se Scionkou a jejími starry DJs company..v Černé Ovci! Vstup ZDARMA!
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016