PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
12.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Roman Rai, Tomics, Liquid A, Flegmatic + Flautistar
Live:
Skapolo + Ve vývoji + Retro
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Na pátečním Sheexy House vystoupí mimořádně Roman Rai!
Páteční Sheexy House v Chapeau Rouge!
Přesně po měsíci se opět hlásí pravidelná klubovka Sheexy House, která proběhne již tento pátek 12.3.2010 v klubu Chapeau Rouge. Co by to ale bylo za mejdan, kdyby na něm chyběla rezidentní dvojice djs Tazz & Bo.Dan nastoupená v plné parádě... A tak vás ani tento pátek nenechají na suchu a zvou na další protancovanou noc plnou euforie, nových setkání a energické hudby...
 
Jelikož Sheexy house vládne mezi těmi nejúspěšnějšími večery v Chapeau Rouge již třetím rokem, podívali jsme se, co se u rezidentů za poslední dobu změnilo. Dj Bo.Dan zjistil, že mu při jednom z posledních hraní někdo nakousl jablko, takže do odvolání bude hrát ze sedačky traktoru. Tazzovi zase ulítly včely, a tak je pořád po Chapeau nahání a je z toho nějakej oteklej. Tazz i Bo.Dan si přijdou poslední dobou trošku hluší, a tak si na hraní půjčují sluchátka od Otíka z vesničky střediskové. Nic z toho je však neomezuje v podání tradiční zábavy pro tento večer a nabídnou opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybujících se na pomezí progressive&elektro house.



Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Začínáme v 22:00 hodin a vstup je jako vždy zdarma.

Již není žádným překvapením, že pro vás připravujeme sheexy video seriál, který vám vždy nastíní, jak to vypadalo na uplynulých dílech Sheexy House. Pro poslední díly se mrkněte zde.

Netřeba zapomínat, že klub Chapeau Rouge má tři patra, a tedy tři různorodá místa zábavy pod jednou střechou! Kromě djs TAZZ&BO.DAN v Dance club floor bude na horním baru skotačit dj Liquid A v electric mixu a v underground floor bude probíhat akce s názvem Ma-Ska-Rude na které vystoupí kapely Skapollo, Ve vývoji, Retro, Flautistar a dj Flegmatic, pohybující se na pomezí ska-punk a breakbeatu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016