PARTYINFO

 

MASH UP FUNK

Datum konání:
25.03.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Valique (rus) & Maceo & Pocoloco & Mr Ultrafino & Goldstar, Fiala, Erasmus Djs Crew, Rudepie
Live:
Ocean vs. Daughter + No Numbers
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
21:00 - 22:00 Maceo
22:00 - 00:00 Goldstar
00:00 - 01:00 Pocoloco
01:00 - 03:00 Rudepie
03:00 - 05:00 Mr Ultrafino
 
 
Mash up Funk pražském Chapeau Rouge
S přicházejícím jarem tu máme další vydání klubovky zaměřenou na Funk, Soul a groovy muziku Mash up Funk-párty která Vám rozproudí krev! Tentokrát z německého Augsburgu přijede zástupce CultureClashCrew, vynikající Dj a promotér s téměř 9. letou zkušeností za gramofony Dj Rudepie. Rudepie zcestoval celý svět, kde na vynilech nakupoval spoustu muziky, kterou následně prezentoval na hudebních akcích po Evropě, Asii i Americe.
 
Nyní již vybouřený a o pár let starší se usadil v Augsburgu,kde v legendárním Mahagoni Baru pořádá se svou Crew pravidelné párty „Mash up Kings“ Dalšími vystupujícími tohoto ojedinělého večírku jsou Funky leadeři Maceo,Poco loco,Mr Ultrafino a Goldstar.

Mash Up Funk není jen o Funk a Soul muzice.Hlavním cílem je představit posluchači pestrou škálu hudebních stylů plnou energie a nespoutaného groovu.Eta Djs jsou rádi,že svou Funk vizi mohou opět uskutečnit v prostorách klubu Chapeaurouge,kde Vás ve čtvrtek 25. března rádi uvidí.



Dj Maceo
Funkový nadšenec moderující každou neděli na rádiu Wave pořad Grundfunk,se kromě moderování také věnuje Djingu,kdy hraje hlavně klasické funkové a soulové rytmy, old school hip hop, ale na stáří hudby vůbec nezáleží. Nejdůležitější je všemocný groove,který tohoto moderátora dje a všestranného hudebního nadšence zaručeně obklopuje. Macea za gramofony potkáte po klubech v celých Čechách, ale nejčastěji na akcích, kde vystupují J.A.R. nebo Monkey Business. J.A.R. doprovázel jako oficiální tour DJ, Monkey Business mu volají i pro „rodinnější“ akce, jako byla třeba svatba Matěje Rupperta. Dj Maceo není žádnou celebritou.I on musí každé ráno vstávat do práce a na časy kdy byl za gramofony i 5 krát týdně s nostalgií vzpomíná. O to však si každé své hraní v dnešní době dokáže pořádně užít a díky mnohaletým zkušenostem dokáže strhnout na svou groovy vlnu nejednoho návštěvníka party na které se Maceo objeví.

www.myspace.com/grundfunkcz



Dj Goldstar

Norbert Goldstar k elektronické muzice přičichl ještě na základní škole(r.1991), kdy na pionýrském táboře s Yukimurou sjížděl německé techno kompilace a později,když ve svých 15ti letech navštívil "house party" v KD LÁDVÍ a ještě později když ve svých 17letech(r.1994)navštíví poprvé RADOST FX a propadne definitivně kouzlu techna,acidu a hardtrance. Poté už navštěvuje pravidelné večírky ve Sluníčku,Barandovských terasách, Miš maši,Slováči,Alfě,KD Ládví a Radosti FX. Přibližně v roce 94 objeví vinil shop Disko duck a prozatím si tam chodí poslouchat vinily od Acid Orange,Tresoru atd.Své první desky kupuje u Loutky ve "Školské" a v Disko ducku na Zámeckých schodech.Z počátku inklinuje k holandskému soundu,detroit technu,acidu a německému hardtrancu.V roce 1997 začne kupovat techno desky a vyžívá se v minimalovém zvuku od J.Millse,Ch.Vogela,Pascala FEOSe,J.Atkinse

1996- zakládá sound system eta djs,který se v roce 2001 rozpadne a na nějakou dobu do r.2004 o sobě Goldstar nedává vědet.
2004-Začíná hrát po pražských klubech.Uskuteční svou první oficiální akci pod hlavičkou etadjs ACID MOVIE NIGHT,tentýž rok se ujme produkce v žižkovském klubu guru a začíná rozšiřovat svůj recordbag lomenými beaty,tudíž kromě techna a houseu hraje jungle,breakbeat a electro.
2005- naplno rozjíždí svůj projekt etadjs a kromě pořádání akcí hraje po pražských a mimopražských klubech
2007-Propadne kouzlu funkové muziky,rozšiřuje svůj recordbag a stává se sběratelem vynilových desek.
2009-pořádání akcí MASH UP FUNK a produkce v Kladenském Týt music baru
2010-Zcela oddán kouzlu Funk,Soul a Groovy muziky pokračuje ve svých pravidelných akcích „Mash up funk“a zve Djs ze zahraničí.
2010-produkce Le Mirage a pravidelné hraní v Polských,Slovenských,Německých a Švýcarských klubech

www.etadjs.estranky.cz
www.myspace.com/djgoldstareta



Dj Rudepie

Znamenitý Dj mnoha stylů s vytříbeným vkusem a citem,které zdědil po svém otci-profesionálním muzikantovi Procestoval Evropu,Asii a Ameriku,kde kromě památek navštěvoval vynilové obchody a obohacoval tak svou sbírku desek,která ukrývá mnoho raritních pecek mnoha stylů. Za sebou má nespočetně vystoupení při kterých získal mnoho zkušeností a kontaktů s jinými hudebníky a Djs,které v budoucnu uplatnil při zakládání spolku CultureClashCrew. CultureClashCrew vznikla v roce 2001 v německém Augsburgu specializující se na Funky breakz muziku.Zastupují Djs a live bands z celého světa,mezi něž patří Valique,Tall M. Klein,Sir Jarvis,Paul Murphy,Bahama Soul Club,El Chavo,Groove Gang,Solarphase a další.. Rupedie je residentem legendárního Mahagoni Baru,ve kterém pořádá svou pravidelnou noc Mashup Kings-party na které již vystoupili:The Slackers, The Dynamics, Frank Popp Essemble, Smoove, Mooqee , Sir Jarvis a další V čechách a na slovensku bude vystupovat poprvé a moc se těší na české fanoušky,pivo a becherovku.

www.myspace.com/cultureclashcrew




Dj Pocoloco

hudbě se věnuje od r. 2001 a djingu aktivněji od r. 2005. Hraje převážne z vinylů-nejraději ze svých oblíbených sedmipalců. Sety, ve kterych mixuje latinske rytmy s funkem, afrobeatem, ruznymi mash-upy a breaky, koncipuje co nejpestřeji s důrazem na party atmosféru. V roce 2004 zakládá Cabaret Manana Sound.Cabaret Manana je seskupení djů a hudebních nadšenců, jejichž záměrem je propagovat opomíjené hudební žánry. Během svého působení na klubové scéně se vyvíjí v regulerní projekt vedený dvojicí djs Pocoloco & B-fly. Ve svém projevu spojují staré s novým a zahrnuje prvky latiny, funku, afra, r&b, jazzu, hiphopu, broken beatu a reggae. Presentují hudbu, které věří a které nechybí duše a groove. Kromě hraní se aktivně věnuje organizaci akcí s hosty z čech a ze zahraničí,na na kterých vystoupili například:Tobias Kirmayer (Tramp rec.),Dj Skeg (Breakin Bread rec.), Urban Allstars Dj team a další

Oblibene labely
Freestyle, Soundway, Sofrito, Tramp, Tru Thought, Urban Allstars, Breakin Bread, Goodgroove, Mukatsuku, Daptone, Killer Funk, Record Kicks atd...

www.myspace.com/cabaretmanana


mix: zde



Mr Ultrafino

Se hudbě věnuje od svých čtyř let, kdy sedával u gramofonu a poslouchal klasický jazz a swing ze sbírky svého otce. V osmi letech začal hrát na klavír, později přešel na trombon, basovou trubku, kytaru a kontrabas. Za DJský pult se poprvé postavil na střední škole, kdy těsně po revoluci míchal z kazetových magnetofonů hudbu na studentských večírcích. Natrvalo se za ním usadil zhruba před sedmi lety, kdy náhodou zahlédl inzerát nabízející kursy hraní na gramofony. Jako lektor mu byl přidělen veterán českého DJingu Liquid A, kterého Ultrafino řadí vedle Otise Reddinga, Theloniuse Monka a The Beatles jako osobnost, která nejvíce ovlivnila jeho hudební vnímání. Kořeny repertoáru Mr.Ultrafina vyrůstají ze stále rostoucí sbírky originálních funkových a soulových vinylů 60. a 70. let, ze kterých se větví do jazzu, hiphopu, latina, reggae, disca, breaků a rare grooves.

www.ultrafino.net
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016