PARTYINFO

 

VOGUE PRESENTS LAYDEE JANE

Datum konání:
12.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Laydee Jane, Martin Gredner, Martin Frank, DejFF, Castor
Popis:
start 23:00, vstup 190 czk, vip 490 czk
Line-up:
23:00 - 00:00 Castor
00:00 - 01:30 Martin Gredner
01:30 - 03:30 LAYDEE JANE
03:30 - 04:30 Martin Frank
04:30 - 06:00 DejFF
 
 
Neseďte doma - láká do Meccy již na tento pátek březnový Vogue
„Březen, za kamna vlezem!“,říká o prvním jarním měsíci jedno tradiční české přísloví, podle kterého se však v pátek 12. 3. rozhodně neřiďte. S březnem přichází další pokračování klubové noci Vogue a to není nic pro „zápecky“. Za mixpult se postaví DJ Martin Gredner, Martin Frank, DejFF a Castor. Chybět nesmí ani DJka LayDee Jane, rezidentka noci a jediná dámská djská představitelka aktuálního Vogue.
 
O pravidelnou dávku VOGUE nebudete ochuzeni ani v březnu. Již v pátek 12. března budou opět patřit prostory pražského klubu Mecca této zavedené klubové noci. Hlavní tvář VOGUE – Djka a současně producentka LayDee Jane, si na březnový díl této akce přizvala zajímavá jména české elektronické scény. Představí se DJ Martin Gredner, který hostoval již na lednovém dílu VOGUE a patří mezi nejoriginálnější moravské djs. V klidu sedět vás ani chvíli nenechají DJs Martin Frank, DejFF a Castor.



Více informací:
LayDee Jane: www.laydeejane.eu; www.myspace.com/djlaydeejane

Nenech si ujít:
9. 4. VOGUE - DJ FRED BAKER & FASHION SHOW!! „WORLD RELIGIONS“!
(Djs: FRED BAKER, LAYDEE JANE, John Culter, Paco a Goofy. 2stage: DejFF, Clara Bailar, Trancegate)

LayDee Jane je 3. nejpopulárnější českou DJkou dle DMA. Za svoji kariéru již stihla dobýt domácí i světové taneční kluby. Singl LayDee Jane – Keep on, který vyšel na labelu RMS Records, je k dostání v digitální podobě v distribucích jako např. na www.beatport.com a na vinylu v e-shopech www.decks.de / www.4djsonly.com i v dalších musicshopech.
www.mecca.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016