PARTYINFO

 

SOUNDCREAM PRES. DA HOOL

Datum konání:
19.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Da Hool, Macio, Texx, Face, SQQEro
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
SoundCream s Da Hoolem již dnes v Mecce: Podívejte se na videopozvánku a legedární klip DJ SQQERo dalším hostem páteční párty SoundCream SoundCream s Da Hoolem předvede velkolepou laser show
Da Hool na SoundCreamu již tento pátek!
Klubová noc SoundCream se v březnu vrátí do dob, kdy party byla tím nejlepším místem, kam se dalo zajít. Není potřeba přehnaných superlativů nebo klamat tělem, v březnu k nám dorazí legenda, kterou zná snad každý - Da Hool. Počátky jeho kariéry jsou spjaty s rokem 1980 a díky jeho mezinárodní reputaci již hrál na všech kontinentech a ve všech nejlepších klubech, které si jen umíte představit. 
 
Z jeho rozsáhlé produkce bychom mohli jmenovat remixy pro ikony taneční scény typu Svan Väth, Paul Van Dyk, Armand Van Helden nebo  Westbam a pochopitelně nestárnoucí hymnu Meet her at the Loveparade, která se stala jakýmsi hudebním manifestem taneční kultury a je pro mnohé dodnes symbolem tohoto světoznámého festivalu a dočkala se několika desítek remixů od různých producentů. Díky těmto a celé řadě dalších úspěchů vydává své tracky u nejrespektovanějších vydavatelství typu Kosmo, Subliminal, Ministry Of Sound a Toolroom. 



Rezidenti Dj Macio a Dj Texx jsou bezpochyby nedílnou součástí klubovky SoundCream, stejně jako Myclick aka. Dj Face spolu s techno.cz stageí, kde se tentokrát po jeho boku představí další z talentovaných djů, kteří neváhali a poslali nám svůj set na face@techno.cz, tentokrát jím bude Dj SQQERo.
 
SoundCream přiveze do Meccy autora legendární Meet Her at the Loveparade

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016