PARTYINFO

 

MECCAMIX PRESENTS LISA LOUD

Datum konání:
26.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lisa Loud (Ministry of Sound, uk), Martin Frank, Carl Lope, Looky, Fcuk, Castor & Marty
2nd stage - Fcuk & Looky (arrogant house)
Popis:
start 23:00, vstup 250/290 czk, vip 990 czk, předprodej Ticketstream & Ticketpro, pozvánky a guest list do půlnoci!, decorations: obří nafukovací Meccamix dekorace, Meccamix projekce & konfetovače, performance: Ibiza Diva Dancers!
 
 
Meccamix a 10.let Le Clanu již tento pátek s Lisou Loud!
Meccamix - nejoblíbenější klubovka Meccy bude tento pátek přímo propojena s oslavami 10.výročí legendárního pražského klubu Le Clan. Pro tuto vzácnou příležitost přijede zahrát legendární světová DJka Lisa Loud, která zahraje jak večer v Mecce, tak i potom ráno v Le Clanu. Kromě Lisy Loud vystoupí více než 10 dalších DJs, a to jak v Le Clanu, tak i v Mecce. Tuto vzácnou příležitost byste si rozhodně neměli nechat ujít! Více info zde.
 


Po více než půl roce se na Meccamix opět vrací první dáma světové taneční scény – Lisa Loud! Můžete ji slyšet v těch nejznámějších klubech světa, stejně tak jako na módních přehlídkách věhlasných světových návrhářů. Lisa je nejen světoznámou DJkou, televizní moderátorkou ( MTV, Rapture ), ale také remixérkou Fatboye Slima, hudební producentkou (debut „Miles For Sound“ ) a DJka s neuvěřitelnou životní dráhou, kterou započala již před 22 lety v roce 1987! Dále vystoupí strůjce stylu “arrogant house” DJ Looky, DJ Martin Frank, fešák DJ Fcuk, nová krev Meccamixu DJ Castor a mladý talent DJ Carl Lope. Ibiza Diva tanečnice v úchvatných se nezastaví ani na okamžik, obří nafukovací Meccamix dekorace, stříbrné konfetovače, které se na Vás posypou celou noc. To vše je Meccamix!



VOLNÉ VSTUPY, POZVÁNKY & GUEST LIST PLATÍ DO PŮLNOCI – DOPORUČUJEME PŘIJÍT S DOSTATEČNÝM PŘEDSTIHEM! VSTUP: 290 Kč & VIP : 990 Kč  / ZAČÁTEK 22:00 / PŘEDPRODEJ 250 Kč: www.ticketstream.cz & www.ticketpro.cz


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016