PARTYINFO

 

FASHION SHOW

Datum konání:
19.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Leon, Martez, Trumpetman George
Popis:
start 21:00, vstup 150/190 czk, předprodej na čísle 720125512, nebo e- mailem na adrese: rezervace@yourproduction.eu
 
 
Fashion Show @ Občanská plovárna
Tentokrát vám přinášíme novou music párty Fashion Show ve stylu „Fashion – Luxus – Fashion“. Jarní párty Fashion Show inspirovaná hudbou a stylem Hed Kandi se uskuteční v příjemných prostorách známého pražského klubu Občanská plovárna, na břehu Vltavy ve středu města. Čeká vás noc plná hudby ve stylu Ibiza House.
 
Dj Leon, který působí jako Dj od roku 1993, začínal na západě Čech a od roku 2003 působí v Praze. V současnosti je rezidentem pražských klubů Celnice a Valentino – Radiopalác, avšak často hostoval i v klubech Mecca a Radost. Působí i v zahraničí, zejména v Německu. Nejznámější jsou jeho taneční sety ve stylu vocal – house, latino tribal, electro a progressive house.

Dj Martez, který začínal v roce 2001 na proslulé Stodolní ulici v Ostravě. Později působil ve známých pražských klubech Mecca a Celnice, kde v současnosti působí jako rezident. Postupně se propracoval na světovou úroveň, často působí ve Španělsku, zejména na Mallorce, Švýcarsku a Itálii.

Taky se živě představí saxofonista - Trumpetman George, který vystupoval hlavně v zemích Evropy jako je Švýcarsko, Německo, Rakousko, Belgie, Anglie, Holandsko...

Přijeď s námi oslavit příchod jara na Občanskou plovárnu! ...kde můžeš všechno co chceš.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016