PARTYINFO

 

ZODIAC PISCES

Datum konání:
13.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Tokatko, One Half, Ravic, Code 69, PC, Finidi, MaryEN, Marty Fish, Ufi DaMan
Info:
http://www.zodiac-party.cz
future.djs@email.cz
Popis:
start 21:00
 
 
Sobotní Zodiac v pražském Tousteru
Milí přátelé, Zodiacální kruh se uzavírá. Rybou to prý vše začlo tvrdí křesťané. I když se nehlásíme k žádné světové organizované víře, musíme uznat, že párty Zodiac vznikla spontánně právě na začátku minulého roku a první znamení, které slavilo byly právě Ryby.
 
ZODIAC - jak se tato párty jmenuje, se zaměří na astrologická znamení jedno po druhém. Každý měsíc vznikne jedinečná atmosféra a prostor pro zábavu nejen díky oslavencům, ale taktéž díky známým DJs, VIP hostům, případných show a prezentací. To vše se bude nezbytným způsobem podílet na nekonvenční originalitě, programu a neopakovatelnosti každého večera daného znamení zvěrokruhu. Jistěže vítáme i hosty, kteří se přijdou jen tak podívat, pobavit a nehodlají nic slavit, protože je bezpochyby, že na každého jednou přijde čas narozenin.

V moderních rekonstruovaných prostorách dvoupodlažního klubu Touster zažijete neopakovatelnou atmosféru a večer plný taneční hudby, nevídaných setkání a zábavy. Fotografové a třeba i kameramani zaznamenají nejlepší zážitky, na které by jste jen neradi zapomínali..

Pokud jste se rozhodli pro ZODIAC, jako místo oslavy svých narozenin, chystáme Vám velmi milé překvapení v podobě volného vstup a uvítacího free drinku na baru. Jsme také otevřeni jakýmkoliv nápadům, požadavkům a objednávkám. Věříme, že se Vám v našem klubu Touster bude líbit a díky ZODIACu zažijete jeden z nejúchvatnějších a nezapomenutelných narozeninových večerů vůbec !

Od 21 hodiny se v Toustru rozjede kolotoč již známých residentních DJs Zodiacu, kteří se budou po hodině střídat a zaujmout posluchače tím nejlepším,co dokážou. Večer od samého začátku až do rána našlapaný „hudební kulturou“ a směry, které v discotékově zaměřené Praze stěží jinde uslyšíte – jinak to ani neumíme!

Line up:
Mery En
Marty Fish
Ravic
One-Half
Code 69
Tokátko
Ufi Daman

Těšíme se na každého, kdo opravdu ví, proč si vybral právě ZODIAC!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016