PARTYINFO

 

BYPASS

Datum konání:
05.03.2010 - pátek
Místo konání:
Mníšek pod Brdy - K Club
DJs:
Brady (djbrady.cz) & Fanda Linhart (myspace.com/djfunda)
Info:
http://www.bypass-party.cz
Popis:
start 21:00, vstup 60 czk
 
 
Páteční pokračování klubovky Bypass v K Clubu
4+3+2=1. Že vám tato rovnice nedává smysl? Opak je pravdou! Počítejte s námi. Party BYPASS se vrací po čtyřech letech v plné kráse. V pořadí již třetí klub má tu čest uvítat bezkonkurenčně nejlepší klubovou noc na okrese Praha-západ. Hrát budou dva oblíbení residenti BYPASSu a to vše zaručuje párty na jedničku! Fanda Linhart se vrátil z pětiletého pobytu v Londýně, aby společně s Djem Bradym naservírovali to nejlepší z underground house music.
 
Je skoro až neuvěřitelné, že je to už 7 let, co se konala první ze série undergroundových nocí BYPASS v klubu Pod Horou. Tenkrát se jako hosté představili Dj Next z techhouse.cz a Dj Anymall. Parket zaplnilo okolo 200 lidí a bylo jasné, že to nebyl BYPASS poslední. Ten druhý nesl podtitul Valentine’s edition a jako host se představil Dj Lana z Lighthouse booingu, který tak skvěle předskakoval samotnému Carlu Coxovi na megaparty v Letňanech. Na třetím pokračování a čtvrtém pokračování této klubovky vystoupil angličan Chris Sadler, který nám v Praze zdomácněl a paradoxně se tak stal legendou české house music.

Tentokrát se BYPASS bude konat v pátek 5.3. v Mníšku pod Brdy a určitě je se na co těšit. K Club bude praskat ve švech, zvuk bude masivní a připraveny jsou i projekce a speciální akce na baru.

Více info: www.bypass-party.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016