PARTYINFO

 

DRUM'N'RAVE B-DAY

Datum konání:
05.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
C.N.B., Proovan, Nuff, Peter Pea, Elektrabel
Popis:
vstup zdarma
 
 
Drum'n'Rave – Živé nás nedostanou!
Jsme jako dobré víno, s věkem zrajeme a získáváme přívlastek kvality a hutnosti. Nebo možná taky ale jen stařecky žvaníme, přeci jen nám bude dohromady 85 let :)
 
Slavíme již potřetí!

Letos se k osvědčené sestavě klanu rave.cz elm+wil-m přidal také kolega z redakce  serveru drumandbass.cz Medan, kterého znáte pravděpodobně spíše jako DJ C.N.B. Pokud se vám však zdají trojnásobné narozeniny málo, můžete slavit ještě svátek Kazimíra :) Tentokrát datum oslavy totiž vyšlo na 5. března 2010.

Co na srdci, to na jazyku

A opět v Tousteru, příjemném podniku nedaleko Palmovky, se sympatickými cenami a obsluhou. Pokud máte před výplatou hlouběji do kapsy, tak vězte, že naše oblíbené Cuba Libre v nešizené míře bude podáváno za velice příznivou cenu. Během noci budete moct zdarma pojídat drobné občerstvení, ale pokud budete mít větší hlad, na horním baru jsou k dispozici rozpékané bagety.

Manéž

A kdo k tomu všemu obstará hudbu? Kromě všech tří oslavenců ještě kolega z redakce rave.cz, miláček publika a hitplayerPeter Pea. Pak také divoké duo Proovan+Nuff a nikdo jiný, než Elektrabel, který vydává svou hudbu doma i ve světě. Hudebně se tedy budeme pohybovat mezi housem, minimalem, elektrem, technem, drum'n'bassem a kdo ví čím, ještě. Nuda to rozhodně nebude :)

Co si přejeme?

Aby jste přišli v hojném počtu. A co nechceme? Nenoste žádný dárky, stačí, že přinesete sebe a dobrou náladu, ta je na světě potřeba :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016