PARTYINFO

 

RETROSPECTION

Datum konání:
06.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Hermez, Ketan, Dannloop, Ajk
Popis:
vstup zdarma
 
 
Retrospection v pražském Tousteru
Retrospection! je rezidentní putovní noc dje Ketana plná kvalitní a pozitivní hudby, kde uslyšíte ten nejlepší house a nejujetější electro které je a bylo k slyšení od roku 1999 až do současnosti. Pravidlem těchto akcí je i možnost pro mladé a talentované dje ukázat co dokáží s publikem, neboť je vždy jeden začínající dj pozván jako host.
 
Pobavit všechny přítomné pomůžou Ketana rozjetí, hudebně spolehlivý a zároveň nejoblíbenější hosté. Jsou to vocalistka Katrin, která u nás již dlouho brázdí kluby jako doprovod několika dalších djů a je až z dalekého Ruska, dále  jeho stájový kolega z bookingu Bizarrechannel Dj Dannloop a dva talentovaní djs Ajk a jeho věrný přítel dj Hermez. Inu večer to bude vskutku veselý a taneční.

Aktuální host dj Hermez nabízí široký rozhled, za nějž vděčí temperamentu a létům sbírání inspirace ve všech zákoutích scény, kde se nesnažil jen předvádět, ale i poslouchat a vnímat. A že bylo od koho. Těšit se tak můžete na progresivní house, nu-rave nebo i balkánskou dechovku říznutou discem.

Masivní bude tentokrát i support: DJ Dannloop se může bez obav řadit mezi matadory na hudební scéně. Zapsal se do ní nejen jako DJ, ale i jako stěžejní postava projektu Fuzzy Apps (2002), se kterým právě pracuje na novém albu. Čeho se od něj dočkáte? Electra! Pořádného a barevného electra. Last, but not least, chtělo by se říct - AJK.  Na této párty druhý dj, zastupující mladé a talentované hosty. Technicky čisté mixy, veselá hudba, mistr bootlegů a remixů, myslím že není více co dadávat.

Nebojte se uvolnit a přistihnete se skákat! Takže se na Vás všechny těšíme 6.3. v klubu Touster!!

LINE UP:

20 - 22/all b2b warmup
22 - 00/Ajk
00 - 01/Hermez
01 - 02/Hermez vs. Ketan vs. Dannloop vs.Katrin - Balkan/electro/disco snatch
02 - 03/Ketan vs Katrin
03 - 05/Dannloop
05 - ??/kdo bude moci :-)

Recenze debutového alba Fuzzy Apps dje Dannloopa

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016